Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:232072
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

IV. Kā šis radošais kvartāls ietekmējis konkrēto vidi un kopējo pilsētas infrastruktūru?
VEF kvartāls ir kļuvis par vietu, kur dažādiem uzņēmumiem (birojiem, restorāniem, veikaliem, galerijām u.c.) ir iespēja iznomāt telpas sava biznesa attīstīšanai; vieta, kur vēsturiskas ēkas atgūst savu dzirsksti, kļūstot par svarīgu radošo punktu Rīgas kultūras un biznesa dzīves kartē.
VEF kvartāls integrē māksliniekus un cilvēkus, kuri paši vēlas radīt māklsu, lai gan pēc “Totaldobže” pārcelšanās sociālās integrācijas aktivitāte ir mazinājusies.
Vairāki ietekmīgi Latvijas uzņēmumi strādā, lai padarītu VEF kvartālu un teikas apkārtni par Rīgas tehnoloģiju centru. “Šī teritorija būs Latvijas kā viedvalsts modelis, kur iesaistītie partneri veidos un pilsētvidē izmēģinās jaunākās digitālās tehnoloģijas, vienlaikus nesot Latvijas vārdu pasaulē.”* Tiek veikts salīdzinājums ar 20. gs. otro pusi, kad VEF teritorija bija Latvijas inovāciju un ražošanas centrs, kura centrā bija pati VEF (Valsts elektrotehniskā fabrika). Par šādu centru VEF kvartālu (un teritoriju ap to) vēlas redzēt arī mūsdienu uzņēmumi.
Projekts “Jaunā Teika”, kurā ieguldīti vairāk, kā 100 miljoni eiro. Nekustamo īpašumu kopums jau nodrošina pārdomātu vidi un telpas jauniem uzņēmumiem, kā arī dzīvojamās telpas.
VEF kvartāls ir vieta arī vairākiem servisiem. Arī šo servisu darbība nodrošina pastāvīgu cilvēku apgrozīšanos VEF kvartālā un ap to.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация