Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:201643
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 06.11.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Priekšlikumi
Lai pēc iespējas maksimāli izmantot priekšrocības un iespējas saimnieciskās darbības uzlabošanai, ko valsts piedāvā uzņēmējiem, Uzņēmuma grāmatvedībai būtu regulāri jāseko visiem jauninājumiem un grozījumiem LR likmdošanā, sevišķu izmanību pievēršot nodokļu jautājumiem.
Uzņēmumam tiek piedāvāts saņemt no VID uz iesnieguma pamata atļauju īpaša PVN režīma piemērošanai preču importa darījumos. Īpašais PVN režīms ļaus Uzņēmumam optimizēt – uzlabot naudas plūsmu un izvairīties no priekšlaicīgiem PVN maksājumiem uz robežas preču atmuitošanas procesā, atliekot ši nodokļa maksājumus valsts budžetā. Tādējādi Uzņēmums iegūs naudas līdzekļus citu darījumu vai iepirkumu veikšanai attiecīgajā laika posmā.
Sadarbībā ar nozīmīgu Lietuvas piegādātāju UAB „Normark Lithuania”, būtu jāpanāc, lai pasūtītās preces un visi pavaddokumenti nāktu pa taisno no Lietuvas noliktavas uz Uzņēmumu, nevis iesaistot preču plūsmas procesā starpposmu – pārstāvi Latvijā SIA „Normark Latvia”.
Lai sekmētu konkurētspēju un saimniecisku darbību kopumā, atrisinot problēmatiskās vietas, Uzņēmums varētu atbrīvot pietiekošus naudas līdzekļus, kurus autore piedāvā ieguldīt ne tikai importa darījumos preču iepirkumu palielināšanai, bet arī Uzņēmuma mārketinga pasākumu attīstībā, tādējādi mēģinot sasniegt lielāku klientu skaitu un uzturot kontaktus ar ārzemju piegadātājiem labākajā līmenī.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация