Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:919244
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.08.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Respondentu ieteikumi, kā mazināt stresa veicinošus faktorus darba vietā.
Lielāka daļa respondentu, 37 % minēja pavadīt vairāk laika ar optimistiskiem cilvēkiem, jo optimisti palīdz pacelties līdz viņu līmenim. 33 % respondentu, minēja, ka vajadzētu ievest supervīziju. Savukārt 30 % respondentu minēja, ka nevajadzētu netērēt velti savu enerģiju, par kurām nav vērts uztraukties un ir lietas, kurus nevar mainīt. Tie ir Sociālie aprūpētāji un citi Sociālo darbinieku ieteikumi, kā mazināt stresa veicinošus faktorus darba vietā.

Secinājumi:
Balstoties uz manā pētījuma rezultātiem varu secināt, kā sociāla darba speciālisti, galvenokārt sociālie aprūpētāji izjūt stresu savā darbā, jo viņu darbs saistīts ar lielo atbildību.
Sakara ar to lielākai respondentu daļai ir paaugstināta prasība pret sevi arī viņu ietekme kāds no izdegšanas sindroma faktoriem.
Pēc respondentu profesionālās piederības, tas ir 33 % procentus minēja, pārāk liela atbildība, 17 % respondenti nosauca nedrošība par palikšanu darba, 17 % respondenti minēja ātro darbu tempu. 13 % procentus respondenti minēja zemu atalgojumu, 10 % procentus respondenti minēja sociālo slodzi. 10 % procentus respondenti minēja klienta nevēlēšanās sadarboties. Šie stresa veicinošie faktori, kurus sociālie darba speciālisti piederošie Sociālie aprūpētāji un citi tajā vidū darbinieki : Sociālā dienesta darbinieki un Sociālie rehabilitētāji viss vairāk tika pieminējuši, kas viņus ietekmē viņa darbā vietā.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация