Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:974504
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Ar stresu saistītās problēmas prasa, lai darba devējs pievērstu arvien vairāk uzmanības darba organizācijai, darba vietu iekārtošanai, psiholoģiskajai atmosfērai kolektīvā.
. Pacientu aprūpē novērošana un veselības stāvokļa izvērtēšana ir būtiska visos līmeņos - kā primārajā, tā sekundārajā aprūpē.
Lai izvērtētu pacientu un atpazītu iespējamos riskus, pacienta novērošana ir gan ārstniecības personu, gan aprūpes personāla uzdevums gan tad, ja pacients tiek aprūpēts un ārstēts jau ilgstoši, gan tad, ja ir tikko vērsies pēc palīdzības.

Secinājumi
Diemžēl atsevišķās darba vietās vēl arvien ir izteikts medicīnas darbinieku trūkums un nesamērīga slodze (uz vairāk kā 30 pacientiem ir viena medicīnas māsa un viens māsu palīgs).
Ja nodaļā ir pacienti ar tieksmi uz suicīdu, dementi, tad ir neispējami nodrošināt kvalitatīvu aprūpi, kas ietver arī pacientu uzklausīšanu, novērošanu un psiholoģisku problēmu laicīgu atpazīšanu un iespējamo risinājumu meklēšanu.
Izveidojas tāds kā apburtais loks, kur pacients un medicīnas personāls savstarpēji viens otru negribot psiholoģiski nelabvēlīgi ietekmē un rodas stresa situācijas
Viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem stresa pārvarēšanai ir raudzīties, lai darba uzdevums un apjoms atbilstu cilvēka darba spējām un jānovērš kvantitatīvā darba pārslodze.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация