Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:768518
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.01.2013.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Secinājumi
Lietotājs liga ir izveidots, lai veiktu neadministratīvu darbību veikšanai, bet, ja pirms katras komandas tiek uzrakstīts sudo, tad šīs darbības tiek veiktas it kā ar administratoru.
Vislielākais pārsteigums, ka Ubuntu serverim nav tādas grafiskās vides kā Windows serveriem. Sākumā pie tā bija grūti pierast, bet beigās man šāda vide pat patīk labāk – nav nekā lieka un viss ātri strādā. Ja kaut ko tomēr vajag atrast, tad var izmantot Midnight Commander.
Ubuntu neizvada lieku informāciju. Ja uzrakstītā komanda ir nepareiza, tad par to tiek ziņots, bet, ja viss ir kārtībā, tad nekādi paziņojumi neizvadās.
Ievadot paroles, tās netiek attēlotas pat ar pierastajām zvaigznītēm. No vienas puses tas ir liels pluss drošībai, jo neviens nevar redzēt, cik parole ir gara. No otras puses, ja sajauc kādu simbolu, visa parole ir jānodzēš. Bet labāk ir domāt par drošību.
Serverim ir nepieciešama statiska IP adrese. Savādāk katru reizi mēģinot ieiet Moodle, būs jāmaina Moodle Tīmekļa adrese.
Tā kā Ubuntu serveris ir atklātā pirmkoda programmatūra, mums to ir iespējams attīstīt un pielāgot specifisku uzdevumu veikšanai.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация