Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:684079
 
Оценка:
Опубликованно: 25.04.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Alberts Einšteins (dzimis 1879. gadā Vācijā) bija ebreju izcelsmes fiziķis, kuru bieži uzskata par ievērojamāko XX gadsimta zinātnieku. Nozīmīgākais Einšteina ieguldījums fizikā ir relativitātes teorijas izveide. Einšteinam bijusi liela nozīme arī kvantu mehānikas, statistiskās mehānikas un kosmoloģijas attīstībā. 

Ludvigs van Bēthovens bija vācu klasiskās mūzikas komponists. Viņš tiek uzskatīts par vienu no visu laiku diženākajiem komponistiem, kurš ir ietekmējis daudzus vēlāko gadu mūziķus.

Mihaels Šūmahers ir slavens bijušais vācu autosportists, kurš startēja prestižajās Formula 1 (F1) sacensībās. Viņš ir titulētākais autosportists sacensību vēsturē, karjeras laikā izcīnot septiņus F1 čempiontitulus.

Brāļi Grimmi - Jākobs Grimms un Vilhelms Grimms - bija vācu zinātnieki, kas pasaules slavu ieguvuši ar sevis vāktajiem un rediģētajiem tautas nostāstiem un pasakām.

Man patika veidot prezentāciju par Vāciju. Man sagādāja grūtības izvēlēties kādu informāciju likt prezentācijā, jo Vācija ir liela valsts ar daudzveidīgu klimatu, daudz populāriem tūrisma objektiem un daudz nozīmīgiem cilvēkiem. Vācija ir skaista valsts, kas izceļas ar augstu attīstību zinātnes un tehnoloģiju sfērā. Vācija ir arī pasaulē lielākais eksportētājs. Valstī ir daudz krāšņas upes, ezeri un kalni, daudz dažādi muzeji, dabas rezervāti, atrakciju parki, pilis. Jebkurš cilvēks Vācijā var atrast vietu, kas viņam patīk. Vāciešiem ir daudz tradīciju un svētku, kurus būtu interesanti iepazīt. Veidojot prezentāciju sapratu to, ka es labprāt kādreiz apciemotu Vāciju.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация