Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:146804
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.01.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Par valdorfpedagoģiju
LU Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātes Pedagoģijas nodaļas docente Ilze Šūmane: "Valdorfa pedagoģija ir radošuma attīstīšanai, bet Montesori – prāta un prasmju attīstībai. Valdorfa pedagoģijā akcentēts dvēseliskais, mākslinieciskais, tā ir radošuma kalve.""Sākumklasēs viņi vairāk apgūst garīgumu, radošumu, liela uzmanība tiek pievērsta audzināšanai, bet beigu klasēs viss izlīdzinās. Un sistēma paredz ļoti lielu pašdisciplīnu – man pašam ir jāspēj sevi noskaņot, nonākt līdz kādam atklājumam.’’

Valdorfpedagoģijas pamatidejas
Valdorfa bērnudārzi. Valdorfa bērnudārzi atbalsta pirmsskolas vecumā esošu bērnu dabisko attieksmi, ticību, uzticību un godbijību par pasauli kā vietu, kurā ir labi un interesanti dzīvot.
Pamatskola. Mazākās sākumskolas klasēs liela uzmanība tiek pievērsta māksliniecinsku elementu (ritma, kustību, krāsu, mūzikas, dziesmu) izmantošanai dažādās formās, nevis kā pašizpausmes līdzekli, bet kā līdzekli, kas palīdz mācīties un saprast pasauli, veidot izpratni par skaisto, kas ir šajā pasaulē.
Vecākās klases. Pamatskolas vecākajās klasēs un vidusskolā skolēni vairāk fokusējas uz apzinātas izpratnes veidošanu par to, kas ir patiess, izpratni balstot uz personīgo pieredzi, domāšanu un novērtēšanu.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация