Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:151970
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Hitlera upuru skaits – miljoni. Pēc viņa norādēm tika radīta vesela cilvēku iznīcināšanas sistēma – konveijers cilvēku noslepkavošanai un ķermeņu iznīcināšanai. Viņš bija vainīgs cilvēku masveida iznīcināšanai pēc etniskām, rasu, sociālajām un citām pazīmēm. Juristi to kvalificē kā noziegumu pret cilvēci.
Neveiksmīgo atentātu pret Hitleru 1944. gada 20. jūlijā, kuru veica virsnieku grupa, fīrers izmantoja kā iemeslu totālai visu resursu un cilvēku mobilizācijai kara turpināšanai.
Tuvojoties 1945.gada pavasara vidum, Hitleram vairs nepalika cerības un „brīnumu”. 1945. gada 22. aprīlī viņš palika savā midzenī un beidza pašnāvībā. Vācu tautas liktenis, viņš uzskatīja, izrādījās tik „ģeniāla vadoņa ” necienīgs, tādēļ tai ir jāiet bojā un jāatbrīvo vieta stiprākām un dzīvespriecīgākām tautām.
Aprīļa pēdējās dienās Hitleru rūpēja tikai savs liktenis. Viņš baidījās no tautu tiesas. Ar šausmām uztvēra ziņu par pirmā fašista Musolini nošaušanu kopā ar mīļāko un ņirgāšanos par viņu līķiem Milānā. Tādas beigas viņam nepatika .
Pirms nāves, naktī uz 29. aprīli, viņš sarīkoja kāzas ar savu ilggadējo mīļāko Evu Braunu. 30. aprīlī abi izdarīja pašnāvību, bet viņu līķus pēc fīrera Ādolfa Hitlera pavēles sadedzināja reihskancelejas dārzā līdzās bunkuriem, kurā fīrers bija pavadījis sava mūža pēdējos mēnešus.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация