Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:523722
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.12.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Aizdevuma līgums    3
  Aizdevuma līguma komentāri    4
  Izmantotā literatūra    7
Фрагмент работы

Aizņēmums mūsdienās ir visbiežāk sastopamais finansiālā stāvokļa uzlabošanas risinājums, kas tiek piedāvāts, kā juridiskām tā arī fiziskā personām, piemēram, kustama un nekustama īpašuma iegādei, uzņēmējdarbības uzsākšanai vai paplašināšanai, remontu darbu veikšanai, dažādu pasākumu rīkošanai, kā arī citiem mērķiem. Pašlaik aizdevums tiek piedāvāt faktiski visās kredītiestādēs, uz noteikumiem, kas pieļauj samērā plašas aizņēmuma iegūšanas iespējas. Aizdevumi ir plaši izplatīti arī starp uzņēmumiem, attiecīgu iekārtu, materiālu, akciju, kapitāla daļu iegādei arī ražošanas materiālu izejvielu piegādei.
Liela nozīme aizņēmuma izsniegšanas gadījumā ir juridiski pareizi noformētiem dokumentiem, tai skaitā attiecīgi sastādītam aizdevuma līgumam, kurā ļoti precīzi ir atrunātas līdzēju tiesības, pienākumi un atbildība, līguma noteikumu neievērošanas gadījumā, aizdevuma izsniegšanas apliecinošiem dokumentiem, bet aizdevuma summas atmaksas brīdī, dokumentam, kas apliecina attiecīgās naudas summas samaksu, kā arī citiem dokumentiem.
Turpmāk es piedāvāju apskatīt aizdevuma līgumu, kas manā praksē bija radījis ievērojamas problēmas. Zināmu iemeslu dēļ, es uzskatu par korektu neizpaust patieso uzņēmuma nosaukumu un aizņēmuma ņēmēja vārdu. Aizvietojot līdzēju patiesos datus, uzņēmums turpmāk tekstā tiks saukts ,,Sabiedrība’’, bet aizņēmuma ņēmējs ,,Aizņēmuma ņēmējs’’.

AIZDEVUMA LĪGUMS

Rīgā, 2001.gada 24.jūlijā

Sabiedrība, reģistrācijas Nr.400083495, juridiskā adrese – Elizabetes iela 23, Rīga, LV-1010, kuras vārdā, pamatojoties uz Sabiedrības pilnsapulces 23.07.2004. ļimumu darbojas dalībnieku pilnvarotā persona Einārs Grinbergs, no vienas puses, turpmāk tekstā ,,Aizdevējs’’ .…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1214841
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация