Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:368692
 
Оценка:
Опубликованно: 10.09.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Tirgus attiecību attīstība Latvijas Republikas ir izveidojusi bāzi dažādu īpašuma formu eksistēšanai. Uz šī pamata savu tālāko attīstību ir saņēmušas tādas struktūras kā akciju sabiedrības, mazie uzņēmumi, un kopuzņēmumi. To efektīva funkcionēšana nav iespējama bez konkrētu vajadzību un nepieciešamību zināšanas, pēdējo uzskaites ražošanas un saimnieciskajā darbībā.1
Sabiedrības ar ierobežotu atbildību un akciju sabiedrības ir statūtsabiedrības. Statūtsabiedrības dalībnieki nes finansiālu atbildību tikai ar savu uzņēmumā ieguldīto īpašuma daļu. Līdz ar topošie uzņēmēji var ieguldīt savus naudas līdzekļus sabiedrībās un bez liekām pūlēm gūt peļņu.
Uzņēmējdarbībā pastāv noteikts risks, taču to vismaz daļēji ir iespējams novērst, apsverot un izanalizējot situāciju.
Tomēr tā kā visu veidu statūtsabiedrības reģistrācijai ir ieteicams izmantot profesionālu juridisku palīdzību, jo sabiedrības dibināšana un reģistrēšana ir sarežģīta un gara procedūra, tāpēc pirms organizēt jebkādu sabiedrību, nākamajam uzņēmējam to ir labi jāpārdomā un jāizvēlas sev piemērotāko formu.
Darba mērķis ir izanalizēt un izpētīt konkrēto sabiedrību formu, tas ir, akciju sabiedrību un sabiedrību ar ierobežotu atbildību kopējās iezīmes un atšķirības. Darbā tiks runāts par to kas vispār ir akciju sabiedrība un sabiedrība ar ierobežotu atbildību, kas tām ir kopējs, ar ko tās atšķiras viena no otras. Kā arī tiks minēti veiksmīgākie un vispārzināmi akciju sabiedrības un sabiedrības ar ierobežotu atbildību piemēri.
Galvenie referātā izmantotie avoti ir: M. Rurāne, Uzņēmējdarbības pamati, Pavloviča A., Praude V. Menedžments. Rīgas komercskolas Tālmācības nodaļa. – Rīga: SIA ’’Uzņēmējdarbības un menedžmenta akadēmija’’, kā arī raksti internetā www.lattelekom.lv un www.latvijasgaze.lv.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −4,48 €
Комплект работ Nr. 1154883
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация