Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:695566
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sabiedrība bieži vien ir ieinteresēta tiesu lietās. Daudzi seko līdzi laikrakstos publicētajiem tiesu materiāliem un, protams, izlasīto novērtē un salīdzina. Viedokļi nav nepārprotami. Kādam šķiet, ka sods bijis pārāk humāns, kāds cits uzskata, ka vajadzēja piespriest vēl stingrāku sodu. Taču pēdējais vārds vienmēr pieder tiesai, kas izskata konkrēto lietu. Tikai tiesa var piespriest sodu par izdarīto noziegumu.
Arī man dažkārt ir ļoti interesanti pasekot līdzi presē vai televīzijā, kā noris tiesu procesi Latvijā un citur pasaulē, tādēļ es izvēlējos par savu referāta tēmu “Akuzācijas process un Inkvizīcijas process”, kuru rakstot, es uzzināju daudz jauna, kā tika izskatītas lietas un piespriesti sodi agrākajos laikos.
Šie abi procesi gan Inkvizīcijas process, gan Akuzācijas process ir tiesu procesi, kas ir atšķirīgi viens no otra. Referāts ir sastādīts divās nodaļās un četrās apakšnodaļās. Pirmajā nodaļā es aprakstīju Akuzācijas tiesas procesu, bet otrajā - Inkvizīcijas procesu. Katari nodaļai ir apakšnodaļas, kurās ir ietverti konkrēti likumi, kas atspoguļo kādu no šiem tiesas procesiem. Referāta nobeigumā es ietvēru galvenās atšķirības starp Inkvizīcijas tiesas procesu un Akuzācijas procesu.
Šīs tēmas aprakstā, galvenokārt, es balstījos uz Līnas Birziņas grāmatām, kurās bija ļoti interesanta un plaša informācija par šiem tiesas procesiem.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1168700
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация