Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:642721
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.10.2016.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2011–2015 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Izejas dati projektēšanai    2
2.  Novietnes apraksts    4
3.  Tehnoloģiskais apraksts    5
4.  Telpiskā plānojuma risinājuma apraksts    6
5.  Konstruktīvā risinājuma apraksts    7
5.1.  Ēkas pamati, to iebūves dziļums    7
5.2.  Sienas    7
5.3.  Kolonnas    7
5.4.  Jumta nesošās konstrukcijas un segums    8
5.5.  Pārsegumu konstruktīvais risinājums    8
5.6.  Grīdu apraksts    8
5.7.  Starpsienas    9
5.8.  Logi    9
5.9.  Vārti    10
6.  Projektētās ēkas tehniski – ekonomiskie rādītāji    11
7.  Izmantotā literatūra    12
Фрагмент работы

5.8.Logi
Ražošanas ēkās logus veido logu ailās nostiprināts logu aizpildījums. Logu ailas var būt atsevišķas, lentveida vai nepārtrauktas. Ražošanas telpās logu augstumu pieņem 1200 mm augstumā no grīdas. Logu augstumu noteikšanai lieto moduli 600 mm, platumu pieņem 1500, 3000, 4500 un 6000 mm.
Karkasu ēkās lentveida un nepārtrauktas ailas var aizpildīt ar logu blokiem, kuriem ir sienu paneļu izmēri. Šādus logu paneļus montē vienlaicīgi ar sienu paneļiem. Plaši pielieto koka, alumīnija, metālplastmasas un polimēru materiāla logu konstrukcijas
Projektējot stiklotas komstrukcijas ir jāpievērš uzmanība sekojošām prasībam: siltuma vai aukstuma kustība, kondensāta veidošanās un rasas punkts, ūdens kustība, gaisa kustība, ugunsdrošība un citas tehniskās prasības, skaņas izplatīšanas, statikas prasības, arhitektoniskās prasības, montažas prasības un iespejamība, izstradātas dokumentācijas saskaņošana un apstiprinašana.
Logu izstradājumu galvenā iezīme ir tā, ka konstrukcija sastāv no atsevišķiem rāmjiem, kuri tiek izgatavoti rūpnīcā, kā arī stikla pakete tiek stiklota no iekšpuses. Visbiežāk izmantotais izejmateriāls ir plastmasa, tai seko alumīnijs. Projektējot PVC konstrukcijas ir jāņem vērā augstāk minētie fizikālie parametri. Svarīga lieta, projektējot PVC logus, ir savstarpējās deformācijas ievērošana un tas, ka būves slodzes nekādā gadījumā nedrīkst tikt pārnestas uz stikloto konstrukciju. Ar plastmasas konstrukcijām nevar panākt ugunsdrošību prasību izpildi. Ja rūpniecības ēkā nav izvirzītas specifiskas tehniskas prasības un vienlaidus stiklotu laukumu gabarīti nepārsniedz 9 m2, tad plastmasas konstrukciju pielietošana ir visnotaļ pareiza izvēle.

5.9.Durvis
Durvju uzdevums ir organizēt cilvēku plūsmu ēkā un starp ēkas telpām, kā arī nodrošināt cilvēku evakuāciju avārijas vai ugunsgrēka gadījumā.
Atkarībā no novietojuma ēkā durvis var būt iekšējās un ārējās. Durvis veido durvju ailā nostiprināts durvju aizpildījums. Durvju ailu izvietojumu un izmērus plānā nosaka funkcionālā shēma un ugunsdrošības prasības. Durvju ailu nominālo augstumu pieņem 2100 un 2400 mm. Durvju platums var būt dažāds atkarībā no durvju uzdevuma: 800 mm, 900 mm, 1000 mm u.c. Vismazākais platums durvīm ir tualetes kabīnēs - 600 mm, vislielākais tiek izvēlēts aukstumkamerām - 1500 mm.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация