Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:691962
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 05.04.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

AMD postulē, ka tehnoloģiju attīstīšana tikai tehnoloģiju pēc nav īstais veids, kā veidot biznesu. Īstais iemesls, kas ir tā vērts, lai attīstītu tehnoloģijas ir lietotāju intereses. Reālajām cilvēku vajadzībām ir jābūtgalvenajam vadmotīvam jebkurā no tehnoloģiju attīstības stadijām.
Hipertransporta tehnoloģija – viena no svarīgākām tehnoloģijām mūsdienu AMD procesoros. Šādas tehnoloģijas pamatideja ir samazināt zemsistēmas ievades-izvades šaurās vietas, kas vienmēr ir bijis IBM personālajos datoros. AMD piedāvāja paralēlās datu šinas vietā izmantot konsekvento šinas tipu „punkts – punkts”, protams, tikai lai savienotu procesoru un ziemeļu tiltu. Hipertransporta tehnoloģijas izmantošana ļauj palielināt kopējo sistēmas darbību, palielināt datu apstrādes ātrumu un samazināt atbildes laiku. Integrētais DDR atmiņas kontrolieris paātrina piekļuvi atmiņai pateicoties tiešajam atmiņas un procesora savienojumam.
3DNow tehnoloģija – instruments, kurš domāts darbam ar trīsdimensiju multimediju objektiem, ar skaņas datiem, video materiāliem un ciparu fotogrāfijām.
AMD64 tehnoloģija – ļauj ne tikai izmantot 64 bitu skaitļotāju, bet arī garantē saderību ar esošajiem programmu līdzekļiem. Tas ir uz vienas un tās pašas platformas, kas izmanto AMD64 tehnoloģiju, var vienlaicīgi un bez jebkādiem ierobežojumiem izpildīties 32 bitu, kā arī 64 bitu pieprasījumi.…

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация