Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:931969
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.03.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

„Latvijas Biznesa Banka” sniedz plašu pakalpojumu klāstu par konkurētspējīgam cenām vietējiem un starptautiskiem maksājumiem, kā arī nodrošina Express pakalpojumus šajā kategorijā, bet skaidras naudas izmaksa EUR valūtā sniedz uzņēmumam 0,1% papildus izdevumus salīdzinājumā ar AS „UniCredit Banku” un VA/S „Latvijas Hipotēku un Zemes Banku”. VA/S „Latvijas Hipotēku un Zemes Banka” piedāvā izdevīgas cenas uzņēmumiem, bet AS „UniCredit Bankas” pakalpojumi ar dārgāki, tomēr AS „UniCredit Banka” dod iespēju starpvalstu maksājumus veikt un saņemt īpaši ātri. Cenu politika skaidras naudas darījumiem (t.sk. skaidras naudas iemaksa un izmaksa) VA/S „Latvijas Hipotēku un Zemes Bankā” un AS „UniCredit Bankā” ir vienāda līmenī.
Uzņēmumam ir izdevīgāk veikt maksājumus Hipotēku bankā, jo iekšzemes un starptautiskie maksājumi izmaksās lētāk, ka arī automātisko darījumu komisijas maksa ir visizdevīgākā, jo ir vairāk piesaistīto uzņēmumu, ar kuriem banka noslēgusi līgumus par automātisko maksājuma iespējām un līdz ar to, komisijas maksa netiek iekasēta, ja pārskaita naudu uz citu uzņēmumu, kuram arī ir konts šajā bankā. Izvērtējot skaidrās naudas darījumus, uzņēmumam ir visizdevīgākie pakalpojumi Hipotēku bankā, jo bankā iekāsē 0,15% no summas, savukārt Unicredit banka par šo pakalpojumu iekasē 0,20 % no summas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1313352
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация