Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:468613
 
Оценка:
Опубликованно: 30.10.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
Фрагмент работы

Piegriešanas optimizēšana.
Optiplan dod iespēju integrēt dažus neatkarīgus piegriešanas plānošanas soļus vienā unikālā procesā, ļaujot ietaupīt materiālus, darbizlietojumu, palielinot darba ražīgumu. Optiplan izvēlas visefektīgākās kombinācijas no pasūtījumā esošajiem izvietojumiem un piedāvā jaunos. Jūs redzēsiet ekrānā pasūtījuma un laika patēriņa aprēķina. Jūs varēsiet izstrādāt variantus, kuri koriģē risinājumu, un salīdzināt tos. Jūs precīzi zināsiet, cik auduma un laika Jūs varat ietaupīt. Ņemiet vērā to faktu, ka lietotāju vairākums, kas izmanto Optiplan, sasniedz auduma ekonomiju par diviem – pieciem procentiem, jau nerunājot par kļūdu novēršanu, veicot piegriešanu un palielinot darba ražīgumu.
Ar programmu Optiplan Jūs varēsiet:
Optimizēt piegriešanas ceha darbu. Piegriešanas pasūtījums tiks apstrādāts ar programmu un tiks nokomplektēts ar izvietojumiem no jau izveidoto izvietojumu datu bāzes vai ir automātiski aprēķināts un izvēloties optimālo risinājumu, kas balstās uz pasūtījumu plānu un ražošanas ierobežojumiem. Klāšanas plāns var būt sastādīts interaktīvajā režīmā no izvietojumu plāna vai automātiski. Optiplan nekavējoties sniedz Jums visu izmaksu daudz plānu ainu, kas rodas piegriešanas procesā. Auduma izlietojums būs ātri novērtēts. Tas atvieglo iespēju plānot piegriešanu un optimizēt materiālus un darbaspēku vērtību.
Rīkoties ar precīzo informāciju lēmumu pieņemšanai. Optiplan ļauj noteikt lietotāju parametrus katram uzņēmumam. Programmā tiek ievadīti dati par uzņēmuma tehniskām iespējām: ekspluatācijas izdevumi, piegriešanas ceha mašīnu jaudīgums. Tādejādi, Optiplan var izmantot ne tikai spēkā esošo pasūtījumu aprēķināšanai, bet arī modelēt situācijas lēmumu pieņemšanai.
Palielināt ražīgumu un uzlabot kvalitāti. Optiplan atvieglo iespēju vadīt piegriešanu un operatīvi pieņemt lēmumu. Pateicoties tā tiešai saskarnei ar izvietojuma programmu (programmatūra Diamino), Optiplan dod Jums iespēju ātri izveidot efektīgus izvietojumus interaktīvajā režīmā vai automātiski – programmā Diamino Expert.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация