Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:587548
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.02.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Jau sen senos laikos katram “homo sapiens” bija izteikta tendence dzīvot kopā ar citiem “homo sapiens”, veidojot ciltis, kopienas, tautas… Pat ģimene ir ļoti spilgts tādas tendences piemērs – cilvēki negrib un baidās palikt vientulībā. Tāda uzvedība ir loģiski skaidrojama no bioloģiskiem, sociāliem un psiholoģiskiem viedokļiem. Tas ir dabiski, tas piemīt visām dzīvam būtnēm un tas ir harmonijā ar dabu, kuras neatņemama sastāvdaļa esam mēs – cilvēki.
Aplūkojot tādu tieksmi plašākā mērogā, valsts līmenī, mēs dabūsim starptautisko organizāciju pastāvēšanas nepieciešamības apliecinājumu no sava veida filozofiskā viedokļa, jo valsts ir cilvēku kopa, un kopai piemīt tādas pašas īpašības kā konkrētam indivīdam.
Protams, izņemot manu diezgan filozofisku teoriju par starptautisko organizāciju pastāvēšanu, ir arī vairāk lietišķs starptautisko organizāciju pastāvēšanas nepieciešamības paskaidrojums.
Starptautisko organizāciju pamatā vienmēr bijušas konkrētas intereses. Parasti tiek uzskatīts, ka valstis iestājas starptautiskajās organizācijās tieši tādēļ, ka rodas lielāka iespējamība sasniegt savus mērķus. Tas ir tādēļ, ka starptautiskajās organizācijās labums, kurš tiek iegūts ir lielāks nekā vienatnē sasniegtais. Sevišķi svarīgi tas ir jaunattīstības valstīm.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация