Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:957054
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Nobeigums
Peldēšanas vēture meklējama Senajā Grieķijā. Pirmās peldēšanas sacensības notika18/19 gs Venēcijā un Anglijā. Peldēšanu iekļāva Olimpisko spēļu programmā mūsdienu Olimpisko spēļu laikā 1896.gadā. Latvijā peldēšanas sports sāka attīstīties ar peldbaseinu celtniecību un biedrību izveidi. Vēlāk PSRS laikā peldēšanas sports labi attīstījās un guva vairākus panākumus.
Ievērojams fakts Latvijas peldēšanas vēsturē, lai arī PSRS sastāv, jāmin Arsens Miskarovs, kas ir Latvijas titulētākais peldētājs - ilgstošs rekordists viņš piedzimis 1961. gada 3. martā Jelgavā, kur bija attīstīta peldēšanas skola. Olimpiskajās spēlēs Maskavā PSRS izlases sastāvā Latviju pārstāvēja Arsens Miskarovs – 2.vieta 100 m brasā, 3.vieta 200 m brasā un 2.vieta 4x100 m kombinētajā stafetē. Arsens Miskarovs Maskavā izcīnija trīs medaļas – viņš bija vienīgais Latvijas sportists, kuram vienās spēlēs izdevies trīs reizes uzkāpt uz goda pjedestāla
Viņa karjera bija spoža, bet īsa, jau 20 gadu vecumā Arsēns Miskarovs atvadījās no lielā sporta, bet ar pāris olimpiskajām medaļām azotē. Peldēšanas vēture noteikti nav iedomājama bez Asena Miskarova.
Lai gan var secināt, ka pats viņš ieguvis augstus sasniegumus, bet tos kā treneris viņš nav veismīgi nodevis saviem audzēkņiem, jo viņš nav izaudzinājis nevienu olimpisko dalībnieku ar tik daudz medaļām.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация