Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:810577
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.06.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Kursa darba tēma – ražošanas uzņēmuma apgrozāmo līdzekļu izmantošanas efektivitātes paaugstināšana. AS “Lauku Avīze” 18 darbības gados kļuvusi par vienu no lielākajām nacionālajām izdevniecībām Latvijā, tāpēc ir nepieciešams veidot finanšu rādītāju analīzi, veidot ieteikumus uzņēmuma turpmākai darbībai, lai noturētu pašreizējās pozīcijas un varētu iegūt lielāku peļņu.
Kursa darba mērķis ir izstrādāt ražošanas uzņēmuma AS „Lauku Avīze” apgrozāmo līdzekļu izmantošanas efektivitātes paaugstināšanas plānu, lai noskaidrotu, kā uzņēmums varētu efektīvāk strādāt, veidotu analīzi par uzņēmuma finanšu rādītājiem par 2005., 2006. un 2007. gadu.
Lai sasniegtu iepriekš izvirzīto mērķi, darbā risināmie uzdevumi ir:
1.Novērtēt apgrozāmo līdzekļu daudzumu, dinamiku un struktūru, veikt apgrozāmo līdzekļu aprites, krājumu, debitoru un piegādātāju kredīta analīzi, lai varētu veikt ekonomisko daļu.
2.Veikt ekonomisko daļu, piedāvājot materiālu un krājumu samazinājuma variantu, pamatojoties uz tehniski ekonomiskiem aprēķiniem, izmantojot uzņēmuma bilanci un peļņas zaudējumu aprēķinu, lai varētu veidot secinājumus par uzņēmuma iespējām samazināt materiālu un krājumu daudzumu.
3.Izvirzīt secinājumus par uzņēmuma finanšu stāvokli, izstrādāt un argumentēt AS „Lauku Avīzes” finanšu vadīšanas priekšlikumus.
Darba temats ierobežosies ar AS „Lauku Avīzes” analīzi par 2005., 2006. un 2007. gadu, tajā tiks izmantots peļņas un zaudējumu aprēķins, kā arī bilances par visiem 3 gadiem. Darbā netiks izmantoti citi uzņēmuma finanšu pārskati. Finanšu rādītāji tiks aprēķināti pēc perioda beigu vērtībām, netiks aprēķinos iekļauta gada sākuma vērtība.
Lai izstrādātu darbu, tiks izmantotas salīdzināšanas, tabulas un grafiskās metodes. Iegūtie dati no dažādiem avotiem tiks apkopoti tabulās, kā arī veikta to analīze.
Informācija, kas plānā tiks analizēta būs no 2005. līdz 2007. gadam, lai varētu apskatīt pēdējo trīs gadu finanšu tendences. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,48 €
Комплект работ Nr. 1127749
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация