Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:127129
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.02.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Lai noteiktu Aspergera sindromu, izmanto speciālus sarakstus. Dēļ tā, ka par Aspergera sindromu vēl joprojām ir daudz neskaidrību, eksistē vismaz četras kritēriju grupas, kuras izmanto sindroma diagnosticēšanā.
Aspergera sindroma iespējamie iemesli un izcelsme ir šobrīd karsti apspriežama un diskutējama tēma. Dauzi piekrīt tam, ka sindroma iemesli ir tādi paši, kā autismam, citi tam nepiekrīt; piedevām, vēl joprojām turpinās strīdi par to, vai Aspergera sindroms un citi (piemēram, hiperaktivitātes sindroms) ir daļa no tā dēvētā autisma spektra. Starp daudzām teorijām par autisma un – kā daudzi ir pārliecināti – Aspergera sindroma iemesliem ir „Carnegie Mellon” universitātes un Pistburgas universitātes izstrādātā „nepietiekamo sakaru teorija”, Simona Barona-Koena „maksimālo vīriešu smadzeņu teorija”, „pirms-strādājošā autisma teorija”, „sociālās konstrukcijas teorija” un ģenētika.
Katrā ziņā, būtu labi pievērst uzmanību tam, ka cilvēki mēdz atšķirties daudz vairāk nekā mums dažreiz šķiet, un Aspergera sindroma atšķirībām nevajadzētu būt par šķērsli jaunu attiecību veidošanā, jo īpaši kad mēs runājam par bērniem un viņu izglītību.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация