Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
7,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:953146
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.03.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 10 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

SIA „LISA L.L.K.” ir dibināts 1996.gada 18. jūnijā, un tā statūtkapitāls sastāda 2000 Ls. Komersanta reģistrācijas apliecību skatīties pielikumā. Uzņēmuma īpašnieks ir Valdis Garančs. SIA „LISA L.L.K.” komercdarbība ir saistīta ar koksnes, koka un korķa izstrādājumu ražošanu, kokmateriālu sagatavošanu un ar to saistītiem pakalpojumiem.
SIA „LISA L.L.K.” atrodas Madonā, Saules ielā 61 un sava komersanta darbības izpildei iznomā angāru un atklātu laukumu, kur glabā iepirkto koksni, kā arī realizējamo gatavo produkciju – taras dēlīšus, brusas un paletes (dažāda izmēra sortiments).
Uzņēmumam ir noslēgti līgumi par pārstrādātās koksnes realizāciju ar tādiem uzņēmumiem kā SIA „AVE MTP”, SIA „Pondus”, SIA „Nelss”, SIA „Vidzeme 90”, SIA „Madonas namsaimnieks”. Savu produkciju uzņēmums galvenokārt realizē Madonas rajona uzņēmumiem. Šie uzņēmumi par saņemto gatavo produkciju norēķinās bezskaidrā naudā (izmantojot Unibankas, Hansabankas vai Latvijas hipotēku un zemes bankas pakalpojumus) viena mēneša ietvaros, vai savstarpējos līgumos noteiktā termiņā.
Savukārt SIA „LISA L.L.K.” iepērk kokmateriālus (zāģbaļķus, apaļkokus, skujkokus) pārstrādei no tādiem uzņēmumiem kā SIA „Mēneslīcis”, SIA „Kalnameži”, SIA „Mežsaimniecības asociācija”.
Uzņēmumā tiek nodarbināti vidēji 12 strādnieki. To skaits regulāri mainās, jo SIA „LISA L.L.K.” ir iesaistījusies „Bezdarbnieku atbalsta programmā”, kas paredz uz 10 mēnešiem nodrošināt darbiniekus ar darbu. Uzņēmums nodrošina strādniekus ar darba apģērbu un dažādiem aizsarglīdzekļiem, kas paredzēti darbam ar koksnes pārstrādi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация