Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:336972
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 11.08.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sākot rakstot darbu rodas jautājums – kas ir audzināšana? Manuprāt, šim vārdam būtu tik pat daudz dažādu skaidrojumu cik cilvēku plašajā pasaulē. Iepazīstoties ar koncepciju audzināšanas darbībai pamatizglītības un vidējās izglītības iestādes, var atrast, uspējām un trūkumiem uas sekmas slikts ir manuprāt, piemērotāko definīciju – kas ir audzināšana. Audzināšana ir pastāvīgs cilvēku mijiedarbības process, kurā attīstās un īstenojas personīgi nozīmīga attieksme pret vērtībām – sevi, citiem cilvēkiem, valsti, darbu un kultūru. Pie minētā uzskaitījuma varētu piemetināt vēl dabu (flora, fauna).
Audzināšana sākās līdz ar mazā cilvēciņu nākšanu pasaulē un turpinās līdz nāvei. Ne velti saka mūžu dzīvo, mūžu mācies. Bērna audzināšana parasti sākās ģimenē un skola vēlāk turpina ģimenē uzsākto bērna personības veidošanas procesu.
Audzināšanas mērķis nosaka personības attīstības virzību, kam atbilstoši izvēlas saturu, metodes un formas. Audzināšanas mērķis ir izveidot cilvēku par „ideālu personību”, kas atbilstu tā laikmeta prasībām un vajadzībām. Katrā laikmetā ir bijušas atšķirīgas prasības, kas ir krasi mainījušās laikam ejot. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация