Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:229501
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.04.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 8 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Mes izvēlējāmies tēmu par aurām un čakrām. Mums tas likās interesanti un aizraujoši, tāpēc vēlējāmies izpētīt šīs tēmas nedaudz sīkāk.
Ja vēlamies saglabāt savu veselību kārtībā, tad ir loti noderīgi uzzināt par čakrām sīkāk, jo galu galā tās nosaka mūsu dzīvi un mēs nosakām cik un kādas mums ir čakras.
Cilvēks, zinot savu auru, var uzzināt par sevi loti daudzas lietas, piemēram, rakstura iezīmīgākās īpašības. Garastāvokli arī var noteikt ar aurām.
Ja iemācās redzēt auras tad var regulēt sevi un noteikt kādas auras krāsa, kurā brīdī ir garastāvokļa maiņā! Vairums cilvēku auras uzskata par sava veida mistiku, okultu fenomenu, vai vēl par kaut kādām citām dīvainībām.
Cilvēks pats par sevi ir fantastiska būtne. Kā mēs varam staigāt apkārt šeit pa Zemi un rīkoties tik sarežģīti, kā mēs to dzīvē darām, tas tiešām ir brīnums. Bet tas nebūt netiek uzskatīts par mistiku, nedz kaut kādu okultu fenomenu, lai nu būtu kas būdams.
Mēs uzskatam, ka cilvēkam mūsdienās ir vairāk jāmācās izprast sevi, tādejādi arī izvairīties no savām kļūdām. Katru dienu ir situācijas, kuras mēs būtu paveikusi labāk ,ja vairāk zinātu gan par aurām, gan par čakrām. Daudziem cilvēkiem vārds „čakra” nesaistās ar neko, jo viņi pat varbūt pirmo reizi dzird šādu vārdu. Šie cilvēki pamatīgi zaudē ar to, tieši tāpēc arī mēs gribam vismaz dažiem cilvēkiem atvērt acis.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация