Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:822179
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 22.02.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
1.  Ievads    3
2.  Esošā stāvokļa analīze    4
3.  Vērtēšanas metodika    5
4.  Aprēķini un sakarību atveidošana    10
5.  Iegūto rezultātu analīze    20
6.  Secinājumi    21
7.  Nobeigums    22
8.  Izmantotā literatūra    23
Фрагмент работы

Autopārvadājumi šobrīd ir aktuāli un, manuprāt, arī visērtākie, salīdzinājumā ar dzelzsceļu, aviopārvadājumiem vai kuģniecību. Lai kravu nogādātu no preces ražotāja vai pārdevēja līdz preces patērētājam vai arī tās lietotājam, prece vispirms ir jānogādā no ražotāja vai pārdevēja līdz ostai, dzelzsceļa stacijai vai lidostai, tad krava ir jāpārkrauj, un jāved tālāk, līdz pircēja vai patērētāja tuvākajai lidostai, dzelzscela stacijai vai ostai. Un tikai tad prece var nonākt pie pircēja vai patērētāja. Taču ar autotransportu var nokļūt uz reiz pie preces ražotāja vai pārdevēja un preci bez jebkādas kravas pārkraušanas nogādāt pie preces pircēja, patērētāja.
Ir izņēmumi, kad krava ir jānogādā jūras otrajā pusē. Diemžēl autotransports pagaidām vēl nepārvietojas pa ūdeni un gaisu. Tādos gadījumos šos darbus jāuztic lidmašīnām vai kuģiem.
Esošā stāvokļa analīze Latvijā.
Nozīmīga Latvijas transporta sistēmas sastāvdaļa ir autoceļi. Latvijas autoceļu pārvaldīšanu veic VAS "Latvijas Valsts ceļi". VAS "Latvijas Valsts ceļi" pārziņā ir 20 309 km, tai skaitā 8 066 km ar melno segumu. Nozīmīgākais transporta koridors, kas šķērso Latviju Ziemeļu – Dienvidu virzienā, ir "Via Baltica". "Via Baltica" ir I Eiropas transporta koridors, pazīstams arī kā autoceļš E67, savienojošs tādas Eiropas pilsētas kā Helsinki – Tallina – Rīga – Kauņa – Varšava/ E77 (Rīga – Kaļiņingrada – Gdaņska).
Kā nozīmīgāko transporta koridoru, kas šķērso Latviju Rietumu – Austrumu virzienā var minēt Eiropas nozīmes autoceļu E22. E22 aizsākas Lielbritānijā un stiepjas līdz pat Krievijas vidienei, maršrutā Holiheda, Mančestera, Leeds, Grimsby (Lielbritānijā), Amsterdama, Groeningen (Nīderlandē), Hamburga, Lībeka, Rostoka, Sasnitza (Vācijā), Trelleborga, Helsingborga, Norčepinga (Zviedrijā), kā arī turpinot savu maršrutu no Ventspils uz Rīgu un Krievijā Maskavu, Kazaņu, Elabugu, Permu, Jekaterinburgu, Tjumeņu, Išimu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация