Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:351042
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 10.06.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

B-2 Spirit ir daudzfunkcionāls bumbvedējs, kurš spēj pārvadāt gan parasto munīciju, gan atomieročus.Šis bumbvedējs bija pagrieziena punkts ASV bumbvedēju būvēšanas vēsturē. B-2 ir visdārgākā jebkad uzbūvētā lidmašīna: viena lidaparāta izmaksas ir no 1.157 miljardiem līdz 2.2 miljardiem ASV dolāru. Tā īpašā tehnoloģija ir izveidota tā, lai padarītu lidaparātu neredzamu dažādām iekārtām. Iesākumā paredzētais daudzums - 135 lidmašīnas vēlāk tika samazināts līdz 75 vēlajos 1980tajos. 1992 ASV prezidents Dž. Bušs paziņoja, ka B-2 daudzums tiks samazināts līdz 20 lidmašīnām. (vēlāk palielināts līdz 21, izveidojot vienu testa lidaparātu).
Līdz ar B-52 Stratofortress un B-1 Lancer, S.V. militāristi apgalvo, B-2 apvieno sevī vislabākās bumbvedēju īpašības. Grūtas saskatamības, jeb "slepenības," īpašība ļauj pārvarēt ienaidnieka vissarežģītāko aizsardzību un uzbrukt visvairāk aizsargātiem mērķiem.
Zemas saskatamības un augstu aerodinamiskuma tehnoloģiju apvienojums, kā arī lielā kravnesība ir tās īpašības, kas B-2 bumbvedēju padara pārāku par citiem. Tas var nepārtraukti veikt 6,000 jūras jūdzes (11,100 km) bez uzpildīšanās. Tā augstās redzamības iespēja notēmēt ļauj B-2 vieglāk orientēties augstienēs, tādejādi tam ir paplašināts diapazons un labāka sensoru darbība. Ar tā GPS sistēmiu, kas ļauj labāk novērtēt mārķi (GATS) kombinējumā ar GPS bumbu vadīšanas sistēmu Joint Direct Attack Munition (JDAM), tas var izmantot APQ-181 radaru izlabojot GPS mērķu kļūdas un tam ir lielāka efektivitāte kā lāzerieročiem. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1171622
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация