Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:847141
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.02.2021.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Ģimenei kā sabiedrības pamatšūniņai jānodrošina bērnu izaugsmei un labklājībai nepieciešamā aizsardzība un atbalsts. Bērnam, lai viņš varētu pilnīgi un harmoniski attīstīties kā personība, jāaug ģimenes vidē, laimes, mīlestības un izpratnes atmosfērā. Bērnam jābūt pilnīgi sagatavotam patstāvīgai dzīvei ģimenē un sabiedrībā, audzinātam pašcieņas un brīvības ideālu garā. Visas pūles maksimāli ir jāveltī tam, lai līdz 18 gadu vecumam cilvēks būtu sagatavots dzīvei un produktīvam darbam tādā mērā, lai viņam pēc 18 gadu vecuma būtu iespējami mazāk problēmu un viņš pats tās spētu sekmīgi risināt. Tad nebūs jātērē valsts budžeta līdzekļi un jāfinansē speciālas programmas sabiedrībā neadaptētu cilvēku uzturēšanai no sociālās palīdzības fondiem.

NOBEIGUMS
Bērns piedzimst kā balta lapa. Ko mēs- vecāki, sabiedrība, valsts ierakstīsim šajā lapā, ar to bērnam būs jānodzīvo visu dzīvi.
Pildot šo darbu autore iepazinās ar bāriņtiesas specifisko darba lauku un grūtībām. Noskaidroja cik svarīgi ir bāriņtiesas darbības iespējas bērnam grūtajā brīdī. Bāriņtiesai ir atvēlēts ļoti atbildīgs un visaptverošs pienākums bērnu drošības un labklājības nodrošināšanai.
Lai panāktu labākus rezultātus bērnu aizsardzībā un nodrošinātu labklājību, ir vienlaicīgi jāsadarbojas gan ģimenei, gan sabiedrībai, gan valsts instancēm. Bērnu intereses jāaizsargā kopīgos pasākumos un darbībās .

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1383921
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация