Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:778559
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 29.05.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Tomēr attiecībā uz pabalstiem, kas tiek piešķirti šobrīd un kādi tie būs pēc 01.06.2017 gada Latvijas iedzīvotājiem nav pamata justies diskriminētiem. Tāpat arī mēs izceļojam uz valstīm, kur šķietami ir labāki dzīves apstākļi un, protams, vēlamies, lai mums būtu tādas pašas tiesības kā valsts pamatiedzīvotājiem. Piemēram, Lielbritānija lielo imigrantu pieplūduma dēļ saprata, ka ir jāmaina sociālā politika attiecībā uz pabalstu izmaksāšanas shēmām kā arī lai pasargātu sevi pieņēma pat kardinālu lēmumu izstāties no Eiropas Savienība. Latvijas iedzīvotājs, strādājoša persona maksā nodokļus, bet arī par apgādībā esošām personām saņem atvieglojumus un valsts izmaksāto pabalstu attiecīgā apmērā un iespējams matemātisko aprēķinu rezultātā šīs summas ir vienlīdzīgas.
Attiecība par bēgļa tiesībām jāsaka, ka to ir daudz un tās ir maksimāli labvēlīgas.
Tomēr bēgļu pienākumi šim jautājumam būtu jāpievērš lielāka uzmanība. Apzinoties, ka bēglis ir persona, kas pamatoti baidās no vajāšanas sakarā ar viņa rasi, reliģiju, tautību, piederību pie noteiktas sociālās grupas vai viņa politiskajiem uzskatiem. Saprotot, ka bēglis ir persona, kuru vada bailes – pēc vispār pieņemtas definēšanas, katra situācija ir jāizvērtē individuāli. Jo pastāv risks kā uzņemot bēgļus mēs radam draudus paši sev.
Tomēr attiecīgais jautājums ir daudz globālāks, iespējami mākslīgi radīts vai vienkārši neatrisināms, kas, protams, ir bēdīgi.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация