Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:188092
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 04.03.2008.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
1.  Bioenerģijas raksturojums    5
1.1.  Bioenerģijas jēdziens    5
1.2.  Bioenerģijas veidi    5
1.3.  Bioenerģijas veidošanās    5
1.4.  Torsionu lauki    6
2.  Bioenerģijas koncentrēšana piramīdā    8
2.1.  Piramīdas modeļa pagatavošana    8
2.2.  Piramīdas radītās enerģijas izmantošana    9
3.  Intervija ar bioenerģijas pētnieku    10
4.  Praktiskais pētījums    12
4.1.  Bioloģiski aktīvā ūdens iegūšana un pieradīšana    12
4.2.  Bioenerģijas dabisko dzīvības procesu intensitātes palielināšanas spēja    12
4.3.  Anketēšana    13
  Secinājumi    16
  Izmantoto izziņas avotu saraksts    17
  Anotācija    18
  Annotation    19
  Pielikums    20
Фрагмент работы

Ir daudz lietu, uz ko mūsdienu medicīna ir spējīga, taču daudz nav ekvivalents lielums visam, tāpēc cilvēki griežas pēc palīdzības pie netradicionālāku metožu piekritējiem. Bieži vien dziedināšanā šie cilvēki izmanto bioenerģiju, kas spēj palielināt organisma reģenerācijas spēju intensitāti, tādējādi uzveicot nezināmās izcelsmes slimību vai ievainojumu ātrāk.
Viens no veidiem, kā koncentrēt bioenerģiju, ir koncentrēt to piramīdā, kas ir iespējams mājas apstākļos, un ar tās sakopoto bioenerģiju uzlādēt priekšmetus, ar kuriem var panākt ārstniecisko ietekmi, un pēc tam izmantot sāpju novēršanai, ievainojumu ātrākai sadziedināšanai utt.
Bioenerģijas ietekmē pārtikas produkti ilgāk saglabājas svaigi, uzlabojas arī to garša un aromāts. Jāpiebilst, ka Gīzas Heopsa piramīdā no kādas nezināmas telpas sākuši dīgt tūkstošiem gadu veci mieži, tik spēcīga ir bioenerģijas koncentrācija masīvajā celtnē.
Šī tēma likās interesanta, jo es atradu materiālus par to, ka bioenerģijas koncentrēšanās piramīdā patiešām notiek, tikai tas nav zinātniski izskaidrojams process. Izklausās ļoti saistoši, ka vienkārši ieliekot piramīdas modelī kādu podiņu ar sēklām un to regulāri laistot, sēklas izdīgst daudz ātrāk, nekā tādas pašas sēklas ārpus piramīdas. Lūk, tas ir noslēpumainās bioenerģijas spēks, kas var labvēlīgi ietekmēt apkārtējo vidi un palielināt dzīvo organismu dabisko dzīvības procesu intensitāti.
Darba hipotēze: piramīdā, saplūstot Zemes izstarotajām spēku frekvencēm un kosmiskajai vai Saules radiācijai, veidojas jauna vibrācijas frekvence, kas var izraisīt kumulatīvu radiāciju, ko sauc par bioenerģiju, kura labvēlīgi ietekmē apkārtējo vidi un palielina dabisko dzīvības procesu intensitāti.
Darba mērķis: izpētīt piramīdas koncentrētās bioenerģijas spēju palielināt dabisko dzīvības procesu intensitāti.
1. Bioenerģijas raksturojums
1. 1. Bioenerģijas jēdziens
Vārdam bioenerģija ir vairāk nekā viena nozīme. Lielākoties cilvēki to iedomājas kā alternatīvo enerģiju, kura tiek iegūta sadedzinot biogāzi, kas izdalās bioloģisko atkritumu otrreizējā pārstrādē. Taču salīdzinoši maz cilvēku zina, ka bioenerģijai ir arī ezotēriskā nozīme. Šai bioenerģijai nav noteiktas definīcijas, jo tās klātbūtni nevar pierādīt ne fizikas, ne ķīmijas laboratorijās. Aptuveni definīcija bioenerģijai, kuru darba gaitā izdomāju, varētu skanēt šādi: bioenerģija ir spēks, kas, atkarībā no tā veidošanās apstākļiem, dažādi ietekmē dzīvības procesus un darbina dažādus mehānismus.
Pēdējais vēl nav iespējams, jo cilvēks neprot veidot mašīnas, kas darbotos ar bioenerģiju, jo tam vajadzētu spēcīgas koncentrēšanās spējas, lai ar domām spētu organizēt aparātu darbības. Taču līdz tam brīdim jāpaiet kādam laikam, lai zinātnieki spētu pierādīt bioenerģiju.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация