Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:484149
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 02.01.2019.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 12 единиц
Ссылки: Использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
2011–2015 гг.
2016–2020 гг.
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  IEVADS    3
  BITCOINS ATTĪSTĪBA    7
  RISKI UN NĀKOTNES IESPĒJAS    10
  SECINĀJUMI    13
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    14
Фрагмент работы

Katrs lietotājs kontrolē savu naudu un katrs dalībnieks var veikt mikrotransakcijas, piemēram, 0.00000001 BTC transakcija ir nosaukta par „viens Satoshi” par godu Bitcoin izveidotājam un tā ir mazākā iespējamā transakcija.
Sākotnēji publikai nebija interese par Bitcoin valūtu, taču kriptogrāfi, hakeri un matemātiķi saprata tā iespējas. Katrs Bitcoin ir unikāls, kas ir ģenerēts no algoritma, ko ir neiespējami viltot un ir vairāk vai mazāk anonīms. Tā kā Bitcoin izmanto vienādranga tīklu, tad nav nekādu papildus transakcijas maksu vidutājiem, piemēram, bankām. Bitcoin vērtība ir pašlaik nenosakāma, jo tā ir jauna veida valūta, un tas ir redzams šīs valūtas lielajās svārstībās.
Lai arī šīs lielās svārstības ir pašlaik daļa no Bitcoin, daudzi uzņēmumi tos akceptē un pieņem samaksu, sākot no PayPal, Dell, Lamborghini un arī airBaltic, taču ir uzņēmumiem ir jāizsvērtē risks, kas ir saistīts ar valūtas pieņemšanu, kam var pa nakti pazust puse no tās vērtības.
Digitālām valūtām ir kopīgs tas, jo vairāk lietotāji tās lieto, jo vērtīgākas tās paliek. Bitcoin bija pirmā digitālā valūta, kas bija tirgū, tāpēc tai pieder liela tirgus daļa un tā ir vadošā kriptovalūta. Līdz ar to Bitcoin saņem lielāko publicitāti un tāpēc gan privātpersonas, gan uzņēmumi ir tie, kas akceptē tos vairāk un vairāk kā reālu valūtu. Bitcoin ir arī līderis starp cilvēkiem, kas vēlas investēt kriptovalūtās. Kamēr Bitcoin saglabās savu sākotnējo jēgu un mērķi, tā varētu būt uz nenoteiktu laiku vadošā valūta tirgū. Bitcoin ir potenciāls kļūt par līderi e-komerc sistēmās, kļūstot par reālu sāncensi mūsdienu bankām.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация