Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:593723
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 07.04.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

1960.g.gadā četri Liverpūles mūziķi izveidoja grupu- The Beatles. Pitu Bestu aizstāja Ringo Stārs. Pirmās uzstāšanās bija Hamburgā un Liverpūlē. 1962.gadā pēc hitu Love me do un she loves you iznākšanas strauji pieauga The Beatles popularitāte. Fenomens „Bītlmānija” sākās pēc 1964.gada koncerttūres. Viņi piesaistīja milzu auditoriju! Galvenie dziesmu autori bija Makkartnijs un Lenons, viņi dziesmas rakstīja plašā spektrā. 1969.gadaā The Beatles izjuka un katrs uzsāka solo karjeru. 1980.gadā nošāva kāds traks fans, bet Harisons nomira ar vēzi 2001.gadā. Britu grupa "The Beatles" aptaujā atzīta par slavenāko ikonu izklaides industrijā pēdējo 100 gadu laikā.

Grupas sastāvs:
Džons Lenons(1940-1980)
Pols Makkartnijs(dz. 1942)
Džordžs Harisons(1943-2001)
Ringo Stārs(dz. 1940)

Pazīstamākie albūmi:
Rubber Soul
Revolver
Sergeant
The white album
Abbey Road

Pazīstamākās filmas:
A hard day`s night
Help

The Beatles - Kļūdās tie, kuri liverpūliešus vērtē tikai pēc sīrupsaldenajiem hitiem mūsu radio. Tādi asi gabali kā "Helter Skelter", "Revolution", "I Want You" bija retums 60to gadu beigu popmūzikā, turklāt mazsvarīgs arī nav fakts, ka "Sgt. Pepper's Lonely Heart Club Band" bija pirmais konceptuālais albums estrādes mūzikas vēsturē.
Mūzikas veterāns sers Pols Makartnijs kļuvis par pirmo mākslinieku, kas atskaņojis "dzīvo" mūziku klausītājiem kosmosā. Bijušais grupas "The Beatles" dalībnieks divus starptautiskas kosmiskās stacijas iemītniekus pamodināja ar grupas dziesmu "Good Day Sunshine". Priekšnesums no Kalifornijā notiekoša koncerta apkalpei tika pārraidīts 354 kilometru attālumā no Zemes. Uz šādu soli seru Polu pamudināja NASA lēmums izvēlēties šo dziesmu par laika apstākļu pieteikuma melodiju "Space Shuttle Discovery apkalpei". Savā oficiālajā mājas lapā Makartnijs pavēstījis, ka jūtas "ārkārtīgi lepns", ka šī dziesma tikusi izmantota, lai pavēstītu apkalpei, ka laika apstākļi ir pietiekami labi, lai veiktu nosēšanos. …

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация