Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:670207
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Kopsavilkums.    2
  Uzņēmuma juridiskais statuss.    2
  Uzņēmuma raksturojums.    3
  Uzņēmuma vēsture    3
  Piegādātāji    5
  Nodrošinājums ar telpām    6
  Tirdzniecības izmantojamais aprīkojums    6
  Produkta apraksts.    7
  Mārketinga plāns.    7
  Tirgus analīze.    7
  Konkurence.    9
  Mārketinga stratēģija.    10
  Produkcijas realizācijas kanāli    10
  Cenu veidošanas principi    10
  Reklāma    10
  Propaganda    11
  Risks un problēmas.    11
  Darba drošība    11
  Veselības apdrošināšana    12
  Finansiālais plāns.    12
Фрагмент работы

Kopsavilkums.


Uzņēmums darbojas jau kopš 1991.gada. Laika gaitā tika iekarots tirgus un iegūti savi pastāvīgie klienti. Pat lielās konkurences apstākļos uzņēmums ir spējis pastāvēt un darboties.
IU ”UZ DAMBJA” nodarbojas ar auto detaļu tirdzniecību un, saskaroties ar daudzajiem pircēju lūgumiem, uzņēmums vēlas sniegt jaunu pakalpojumu – automašīnu tirdzniecība. Automašīnas tiks piegādātas no Vācijas, ar ko nodarbosies speciālists šajā jomā. Automašīnas varēs savlaicīgi pasūtīt, nosakot savas vēlmes. Jaunas automašīnas iegādes gadījumā, tās tiks ņemts sadarbībā ar attiecīgo auto marku dīleriem, saloniem, kā arī ražotājiem (tas ir atkarīgs no pieprasītā auto). Pasūtot automašīnu, pircējs nosaka savas vēlmes un viņam tiek pateikta aptuvenā cena, ar ko būtu jārēķinās.
Jauno pakalpojumu uzņēmums nodrošinās no saviem pamatlīdzekļiem, kā arī tiks paņemts kredīts. Par pagājušo gadu uzņēmuma pamatlīdzekļi sastādīja Ls 13200,-. Lietderīgi minēt, ka uzņēmuma kapitālu sastāda 77% apgrozāmo līdzekļu un 23% apgrozāmo līdzekļu. Kas tikai liecina, ka uzņēmumam prece aprit pietiekami ātri. Pagājušā gada peļņa sastādīja Ls 6900,-. Bet jaunā pakalpojuma izveidei tiks ņems kredīts Ls 40000,- vērtībā uz 2.gadiem par 8% gadā.
Attiecīgajā mērķa tirgū līdzīgu pakalpojumu sniedz vēl divi uzņēmumi. Savukārt mūsu pakalpojums atšķirsies ar to, ka automašīnas tiks ievestas tikai un vienīgi no Vācijas, tādejādi dodot garantiju par tās labo tehnisko stāvokli. Automašīnas varēs pasūtīt pēc klientu ieskatiem un visas vēlmes tik ņemtas vērā. Piegāde būs maksimāli ātra un izdevīga klientiem. Pircējiem tiks piedāvāta iespēja jauno automašīnu iegādāties arī uz nomaksu, ko pārējie konkurenti attiecīgi nesniedz. Un pamatojoties uz jau esošām prioritātēm, papildus IU “UZ DAMBJA” piedāvās saviem klientiem elastīgu atlaižu sistēmu, iegādājoties auto detaļas mūsu uzņēmumā, kā arī tiks dota atlaide noteiktā autoservisā.
Tādejādi uzņēmums spēs piegādāt automašīnas tieši pēc klientu vēlmēm. Tiks dotas elastīgas atlaides uz dažādu veidu pakalpojumiem. Kā arī uzņēmums, tirgojot automašīnas, maksās daudz lielākus nodokļus pašvaldībai, kas būs par pamatu pilsētas straujākai ekonomiskai attīstībai. Kā arī veiksmīgas uzņēmējdarbības gadījumā, uzņēmums būs dāsns sponsors dažādiem pasākumiem.
Plānotie ieņēmumi mēnesī varētu sastādīt ~ Ls 33000,-, savukārt izmaksas mēnesī varētu sastādīt ~ Ls27000,-. Pirmajā gadā tiks atmaksāta puse no kredīta kopējās summas, t.i., Ls 20000,- , kā arī Ls 2700,- procentos. Veicot kopējos aprēķinus, uzņēmums jau tikai viena gada laikā sasniegs tīro peļņu ~ Ls 57000,- apmērā.


Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1196977
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация