Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:235154
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 23.09.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 15 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ekskursijas plānu brīvdienām nedēļas nogalē veidoju, domājot par ofisos nogurušajiem cilvēkiem, kuri dienu no dienas pavada uz ērtiem vai mazāk ērtiem krēsliem pie saviem datoriem un papīru kaudzes, un ir pārāk noguruši dienas beigās, lai veltītu atlikušās dienas daļu aktīvai atpūtai, sportam vai pastaigām.
Konkrēti šis ekskursijas plāns veidots darba kolektīvam, no kura ekskursijā doties vēlētos 35 personas.
Ekskursijai izvēlētais maršruts ir patiešām bagāts ar apskates objektiem, no kuriem daudzus apzināti neiekļāvu ekskursijas objektu sarakstā, piemēram, Sigulda, Gūtmaņa ala, Turaidas muzejrezervāts, Cēsis, Cēsu pilsdrupas, Zvārtas iezis u.c., protams, galvenais iemesls ir tas, ka divās dienās visu paspēt nav iespējams, otrs arguments ir tas, ka šie ir tie objekti, kurus, liela daļa ir jau aplūkojusi un iepazinusi.
Ekskursijas plāns veidots, iekļaujot gan apskates objektus, lai pilnveidotu sevi un savas zināšanas par dzimto zemi (piemēram, Ērgļu (Ērģeļu) klintis, Cesvaines pils), gan objektus, lai vienkārši aizmirstos no ikdienas rūpēm un raizēm (Privātā alus darītava „Brālis”), gan objektus, lai izkustētos un relaksētos (piemēram, Rāmkalni, pirts Kalauzu dzirnavās) ... viss tas kādai neaizmirstamai nedēļas nogalei!!!
Sava ceļojuma sākumu var spēcināt ar tējas krūzi vai tasi kūpošas kafijas un gardiem speķa pīrādziņiem un, ja aliņš ir iegaršojies un ir vēlme nobaudīt kādu papildus putojošu alus kausu, tad krogā „pie Brāļa”, protams, ir iespēja nobaudīt alus darītavas „BRĀLIS” gardākās alus šķirnes (alutiņa baudītāji ar alutiņu nedrīkst aizrauties, jo nākoša pietura ir „Rāmkalni”, kur paredzēta atrakcija – braukšana ar rodeļiem, ko aizliegts lietot reibumā!…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация