Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:803903
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2003.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 16 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

CARL Korporācija ir vadošs nozīmīgu, tehnoloģiski progresīvu atrisinājumu attīstītājs visu tipu bibliotēkām. Šodien, 18 gadus pēc CARL sistēmas radīšanas, vairāk kā 1000 bibliotēkas 37 saitos (iekļaujot publiskās bibliotēkas un bibliotēku konsorcijus, publiskās skolu bibliotēku sistēmas un akadēmiskās bibliotēkas) izmanto CARL sistēmu. Tas ir gandrīz 30 miljoni bibliotēku lietotāju visā valstī - vai tieši vai arī caur datora - datora tīkla saiknēm.
CARL tīkls ietver iespaidīgu lielpilsētu un reģionālo pilsētu bibliotēku sarakstu, kas ietver sevī Čikāgas, Losandželosas, Feniksas, Sanantonio, Atlantas- Fultonas, Denveras un Baltimoras Karalistes publiskās bibliotēkas. CARL izmanto trīs no četrām valsts lielākajām bibliotēkām.
CARL sistēma darbojas atklātā sistēmā ar skaidri formulētu sastāvu, lai vadītu liela apjoma transakcijas apstrādi, atvieglotu datora - datora komunikāciju un paātrinātu tīkla transakcijas aktivitāti - viss ar visdrošākajiem pieejamiem procesoriem. Papildus pamatatmiņas sistēmai, CARL ir daudz citu produktu, tādi kā DIALOG@CARL, CARLweb, UnCover, Everybody΄s Catalog, Kid΄s Catalog, Everybody΄s Menu Builder un Gateway servera produkti un pakalpojumi, kas iekļauj Z39.50 klientu/servera tehnoloģiju. CARL attīstības stratēģija ir bijusi integrēt pašu produktus ar skaitļošanas aparatūru, speciālām zināšanām un ārēji attīstītiem produktiem, tā veidojot koordinētus piedāvājumus lietotājiem. Korporācija ir strādājusi ar daudziem saviem pašreizējiem klientiem partnerattiecībās, lai ievestu jaunos produktus un pakalpojumus tirgū.
CARL programmatūras funkcionalitāte ir liela un plaša - tas ir 20 gadu nepārtrauktas attīstības rezultāts. CARL sistēmas dizains ir īpaši attīstīts, lai apmierinātu savstarpēji saistītu, pašlaik neatkarīgu bibliotēku vajadzības, kas izvēlas lietot vienu un to pašu platformu. CARL ir sadarbības vēsture ar radošiem bibliotēku līderiem informācijas piegādē, kas palīdz nonākt līdz tās kopējam mērķim - "Pieeja visiem".
Vards Šovs nopirka CARL Korporāciju no Dialog Korporācijas 1998.g. janvārī. Šovs uzsvēra CARL neatkarības pozitīvo ietekmi uz CARL bibliotēku sistēmas klientiem: "Mēs vienmēr esam sadarbojušies ar redzamām bibliotēkām. CARL neatkarība atkal aktivizēs šīs partnerattiecības".…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −2,48 €
Комплект работ Nr. 1111128
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация