Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
5,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:530526
 
Оценка:
Опубликованно: 25.03.2009.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 23 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    4
  Nīderlande – Latvijas tūristu aktuāls galamērķis    4
  Nīderlandes vispārīgais raksturojums    4
  Nīderlandes kā tūrisma valsts raksturojums    8
  Nīderlande latvijas tūrisma firmu piedāvājumā    17
  Dažādu maršrutu raksturojums    17
  Mērķauditoriju raksturojums    19
  Ceļojuma „Nīderlande – Savdabīgā Amsterdama” sagatavošana    21
  Ceļojuma mērķis, mērķauditorija, transporta veids, naktsmītnes    21
3.2.  Brauciena maršruts    22
  Gida informācijas raksturojums    24
  Secinājumi    26
  Priekšlikumi    26
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    27
Фрагмент работы

Nīderlandes vārds tradicionāli saistās ar ūdeņu, vējdzirnavu, tulpju, siera un koka tupeļu zemi. Apmeklējot Nīderlandi ikviens ievēro neskaitāmo kanālu daudzumu un arvien jūtamo jūras tuvumu. Šo valsti var pielīdzināt Venēcijai ūdens ceļu dēļ, kas viscaur valstī vijas paralēli autoceļiem. Kanāli kalpo ne tikai liekā ūdens uzkrāšanai, bet ir arī ļoti iecienīti gan tūristu, gan vietējo iedzīvotāju izklaidei ar laivām.
Nīderlandes galvaspilsēta Amsterdama ir lieliska pilsēta, kur var atrast, ko vien sirds kāro. Šī pilsēta nav sajaucama ar citām specifiskās arhitektūras dēļ. Mājas izskatās pēc rotaļu namiņiem. Cauri pilsētai ir ierīkoti ūdensceļi, kas dod iespēju ar lielāku vai mazāku laivu izbraukāt Amsterdamu krustām šķērsām. Amsterdamas ielās ir ļoti raiba publika, kas pieder pie dažādām rasēm un runā dažādās valodās. Amsterdama – peldošās mājas un milzīgs puķu tirgus, sarkano lampiņu rajons un dzīva velosipēdistu kustība, viss, kas rada valdzinošu brīvības, svētku atmosfēru un mūžam jaunas pilsētas iespaidu.
Studiju darba tēmu Ceļojuma Nīderlande – savdabīgā Amsterdama sagatavošana – autore izvēlējās, lai bagātinātu zināšanas par Nīderlandes valsti kā tūristiem aktuālu galamērķi, apdullinošās kosmopolītes – Amsterdamas īpatnībām ikdienas dzīvē un gūtu iemaņas ceļojumu sagatavošanā. Darba mērķis ir izveidot ceļojumu uz Nīderlandi un tā sasniegšanai ir nepieciešams veikt sekojošus uzdevumus:
pamatot Nīderlandes kā tūristiem interesantas valsts nozīmi;
izpētīt jau esošos ceļojumu piedāvājumus uz Nīderlandi;
izvēlēties ceļojuma mērķi;
izvēlēties transporta veidu, mērķauditoriju, naktsmītnes;
izstrādāt maršrutu, apstāšanās vietas;
sagatavot nepieciešamo informāciju gidam;
sniegt secinājumus un izteikt priekšlikumus.
Darba pielikumā var iegūt sīkāku informāciju par dažādiem kultūras un dabas objektiem, ko visvairāk apmeklē Latvijas tūristi, Latvijas tūrisma firmu piedāvājumus, kā arī apskatīt gidam sagatavoto informāciju un nepieciešamos izdales informatīvos materiālus.
Nīderlande atrodas Ziemeļ- un Rietumeiropas līdzenumā. Nīderlandes robežu veido Ziemeļjūra, austrumos tā robežojas ar Vāciju un dienvidos ar Beļģiju. Tās teritorija ir 41 865 km2. Beļģija ir mazliet mazāka nekā Nīderlande, savukārt Vācija ir gandrīz deviņas reizes lielāka. Jau valsts nosaukums – Nīderlande – norāda, ka tā atrodas zemienē (neder holandiski nozīmē zems). Augstākais kalns – Valsberg – atrodas dienvidaustrumos un sasniedz 321 m virs jūras līmeņa. Valsts ziemeļos un rietumos plaši reģioni, kopumā vairāk nekā ceturtā daļa valsts teritorijas, atrodas zem jūras līmeņa. Zemākā vieta (netālu no Roterdamas) ir 6.7 m zem jūras līmeņa. Paralēli oficiālajam nosaukumam Nīderlande tiek bieži saukta par Holandi. Faktiski tā sauc divas rietumu krasta provinces Ziemeļ- un Dienvidholandi, kurām ir bijusi nozīmīga loma valsts vēsturē.

Nīderlande atrodas ziemeļu puslodes mērenā klimata joslā. Jūras tuvums un Ziemeļatlantijas Golfa straume nodrošina mērenu piejūras klimatu. Tāpēc temperatūras diennakts un gada svārstības nav lielas. Gada vidējā temperatūra svārstās starp 20C janvārī un gandrīz 170C jūlijā. Nokrišņi ir diezgan vienmērīgi visu gadu, tomēr pavasaris parasti ir sausāks nekā rudens. Nokrišņu daudzums gadā sasniedz apmēram 800 mm. Klimata atšķirības dažādos reģionos nav lielas.…

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −5,98 €
Комплект работ Nr. 1135325
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация