Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:429652
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 19.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Anotācija    2
  Noteicošie vārdi    3
1.nodaļa  Mērķa auditorija    5
1.1.  Mērķa auditorijas noteikšana    5
1.2.  Potenciālo klientu portrets    5
1.3.  Ceļojuma programmas nosaukums    5
2.nodaļa  Konkurentu analīze    6
3.nodaļa  Maršruta laika plānojums    7
4.nodaļa  Detalizētāks maršruta objektu apraksts    12
  Secinājumi    21
  Literatūras saraksts    22
Фрагмент работы

Ceļojuma programmas „Dabas vilinājums” mērķa auditorija ir Latvijas iedzīvotāji vecumā no 25 līdz 45 gadiem. Cilvēku skaits grupā – 30. Tie ir strādājoši cilvēki ar augstiem vai vidējiem ienākumiem, kas sniedz viņiem lielākas iespējas ceļot.
Strādājoši cilvēki vienmēr vēlas izbaudīt savu brīvo laiku, atvaļinājumu pēc iespējas labāk un patīkamāk. Viņi vēlas izrauties no ikdienas rutīnas un smagā darba, tādēļ lielākā daļa strādājošo cilvēku izvēlas pavadīt ārzemēs, ceļojot.
Šī ceļojuma programma ir piemērota tiem cilvēkiem, kuri vēlas pēc iespējas vairāk laika pavadīt dabā – iepazīt to, izzināt un izjust, kā arī tiem, kuri interesējas par citu tautu kultūru un dzīves veidu. Šo programmu izvēlēsies aktīvi un zinātkāri cilvēki, ar lielu interesi par pasauli, par visu nezināmo un neredzēto. Tāpat šī programma ir piemērota gardēžiem, kuri vēlas nobaudīt dažādu kultūru nacionālos ēdienus.

1.1. Potenciālo klientu portrets

Šīs programmas potenciālais klients ir aktīvs, sportisks un savā mērā ekstrēms cilvēks, kuram patīk pavadīt laiku brīvā dabā, atpūšoties un baudot dabas brīnumus, kā arī iepazīt dažādo pasauli, cilvēku kultūru un vēsturi. Tas ir cilvēks, kurš vēlas iegūt pēc iespējas vairāk zināšanu un pieredzi par viņam nezināmo, kā arī iepazīt neparasto un brīnumaino dabu un izmēģināt dažādus ekstrēmus sporta veidus.

1.2.Ceļojuma programmas nosaukums

Ceļojuma programmas nosaukums – „Dabas vilinājums”. Nosaukums izsaka ceļojuma būtību – tas aptver daudzus satriecošus un burvīgus dabas objektus. Piemēram, Karakasa ir pilsēta, kas izvietojusies Avilas kalnu masīva pakājē, tādēļ vien ir vērts redzēt šo skaisto pilsētu. Tāpat arī Slovēnijā ir daudz skaistu kalnu, kuri padara tās dabu vienreizēji skaistu.
Šajā programmā ir iekļauti vairāki dabas objekti, kas tiešām vilina, piemēram, salu arhipelāgs Los Roques, kas atrodas Karību jūrā – tā ir pasakaina vieta, kura vilina ikvienu. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация