Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:999839
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 30.04.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Ceļojums sāksies Keiptaunā. Tā ir D-Āfrikas galvaspilsēta. Keiptaunā mēs apskatīsim zemesragu Cape Point, Labās cerības raga rezervātu, vīnu zemi, slavenākās vīna darītavas. Tālāk dosimies uz Johannesburgu- ‘‘pasaules zelta galvaspilsētu’’. Apgūsim zelta liešanas procesu. Dosimies arī uz Sveto. Tā ir lielākā melnādaino pilsēta Āfrikā- Nelson Mandela dzimtā pilsēta. Izstaigāsimies pa Safari-Kruger Nacionālo parku, vērosim zvērus, brauksim ar džipiem. Plānots apskatīt deviņās dienās.
Tālāk dosimies uz Keniju. Kenijā ir brīnumskaistas dabas ainavas, bagāta putnu un zvēru pasaule, jūras valstība, kalnu ieleju pārvērtības, dzidri zili ūdeņi pār baltajām smilšu pludmalēm. Apskatīsim protams arī Nairobi pilsētu- Nakuru ezera nacionālo parku, flamingo mistērijas, Mombasu.
Dosimies uz Maurīciju. Neaizmirstama sala, kura ir vairāk kā tikai jūra, saule un pludmales. Tās kultūra ir veidojusies no dažnedažādām pasaules malām, turklāt tradīcijas sadzīvo lieliskā harmonijā un viena otru bagātina. Portluisa ir salas galvaspilsēta, kuras nozīmīgākais objekts ir tirgus. Pamplemousses ir pazīstama pasaulē ar saviem lieliskajiem botāniskajiem dārziem. Pagātnes ainas vērojamas Domaine des Pailles. Apskatīsim Casela Putni parku. Notiks pastaiga pa zemūdens valstību. Marks Tvens 1896.g. aprīlī teicis: "Vispirms Dievs radīja Maurīcijas salu un pēc tās līdzības - paradīzi".

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −1,48 €
Комплект работ Nr. 1177268
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация