Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:872332
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 24.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

COCOMO II ir modelis, kas nodrošina izmaksu, pūļu novērtēšanu un darbu sadali laikā, plānojot jaunas programmatūras izstrādes aktivitātes. Tas fokusējas uz tādiem izejas punktiem kā sekvenciālu un nepārtrauktu izstrādes procesa modeli, jau esošu pieeju atkārtotu izmantošanu, ietverot jau tirgū esošas lietojumprogrammu kopas, reinženieriju, lietojumprogrammu kombinēšanu, objektorientētām pieejām, programmatūras procesa gatavības efektiem un procesa vadītu kvalitātes novērtēšanu.

Dramatiska datortehnikas platformu izmaksu samazināšanās un programmatūras risinājumu plaša pielietojuma pārsvars ir likuši uzsvaru uz sistēmu izstrādes izmaksām. Tas padara izmaksu novērtēšanu jo svarīgāku pareizo komponentu izvēlē, konstruējot un izvēloties sistēmas dzīves cikla evolūcijas modeli, kā arī pārliecinot finansu pārvaldi par investīciju nepieciešamību programmatūras produktos. Fakts uzsver arī spēju vadīt tirgus analīzes, izvēloties sistēmu un programmatūras dzīves ciklu izmaksas, ciklu laika resursus, funkcijas un kvalitāti.

Jaunā programmatūras procesu un produktu paaudze maina pogrammatūras izstrādes procesu organizācijās. Jaunās pieejas - evolūcija, riska vadība, ceturtās paaudzes valodas un lietojumprogrammu ģeneratori, paātrinātie izstrādes modeļi - nosaka ievērojamus uzlabojumus programmatūras kvalitātē, kā arī reducē programmatūras izmaksas, risku un cikla laiku.

Piedāvātais Konstruktīvais Izmaksu Modelis (Constructive Costs Model) nodrošina spēcīgu izejas punktu minēto problēmu risināšanā. Šis ir visplašāk pielietotais programmatūras izmaksu novērtēšanas modelis pasaulē. Modelis ir pieejams daudzās komerciālās paketēs un privātās realizācijās, to lieto ļoti plašs organizāciju loks. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация