Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:390853
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 16.12.2000.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Sava patstāvīgā darba tēmu izvēlējos tā iemesla dēļ, ka pašam esot darbinieku kolektīva-kompānijas struktūr vienības vadītāja amatā, man bieži sev padoto darbinieku intereses darba līguma detaļu un izmaiņu sakarā nākas pārstāvēt sarunās ar kompānijas personāldaļas vadību, kurās bieži tiek skartas darba likumdošanas normas, to skaidrojumi un izpratne.Šī kursa laikā apgūtās zināšanas tiks apkopotas un izklāstītas turpmākajā darbā.




Savu pašreizējo, svarīgo tiesisko lomu, darba līgums ieguva pēc 1990.gada 4.maija deklarācijas par Latvijas valstiskās neatkarības atjaunošanu, pieņemšanas.Uzreiz pēc šī tiesiskā akta pieņemšanas strauji mainijās darba devēju un darba ņēmēju tiesiskās attiecības, kuru sakārtošana un labošana prasīja straujas un noteiktas rīcības.Svarīgākie šī procesa veicinošie apstākļi šo attiecību maiņai, bija ekonomiskie un sociālie apstākļi, ražošanas veidu un īpašumu formu maiņa.
Latvijas Republikas darba tiesību sistēmu veido Latvijas ratificētās SDO konvencijas, Darba likumu kodekss, Latvijas Republikas likumi(piemēram likums “Par darba aizsardzību”), Ministru Kabineta noteikumi, nolikumi vai instrukcijas, lokālās normas, ko pieņem darba devēji, saskaņojot ar attiecīgām arodorganizācijām vai darbinieku pilnvarotiem pārstāvjiem.

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −3,48 €
Комплект работ Nr. 1138053
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация