Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:520284
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.01.2011.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Mūsdienās katru cilvēku ar vien vairāk nomāc doma, ka viņa tautieši pamet dzimto zemi, lai dotos kur citur. Liela daļa ir domājuši par šo domu , un salīdzinoši liela daļa ir izdarījuši lēmumu un šeit Latvijā vairs neatrodas. Aizvien vairāk cilvēku izbrauc no valsts, lai dotos nedaudz vieglākā peļņā. Iespējams viņiem ir taisnība, bet es tā nedomāju. Cilvēka peļņa atkarīga no ieguldītā darba, pārāk daudz ir tādu cilvēku, kas grib pelnīt lielu naudu gandrīz neko nedarot, aizbraucot uz ārzemēm viņi strādā darbu, kas neatbilst viņu kvalifikācijai, un bieži vien atgriežas atpakaļ Latvijā, saprotot ko nav darījuši pareizi.
Migrācija ietekmē darbaspēka tirgu un otrādi – darbaspēks var ietekmēt migrāciju. Šie rādītāji atrodas pastāvīgā savstarpējā mijiedarbībā. Darbaspēka migrācija ir nozīmīga sociāla parādība. Ar dzīvesvietas maiņu cilvēki cenšas atrisināt tās savas problēmas, kurām attiecīgajā laika brīdī nespēj rast risinājumu pašreizējā dzīvesvietā un nesaskata šādas iespējas arī pārredzamā nākotnē, bet saredz tās - reālas vai iedomātas - kādā citā vietā. Migrācijas virzieni un apjoms zināmā mērā atspoguļo valsts ekonomiskās un reģionālās attīstības līmeni.
Šajā darbā tiks sniegts ieskats darbaspēka migrācijas jomā, kā arī minēti galvenie cēloņi un sekas tam. Darbā tiks izmantoti dažādi literatūras avoti, kā arī interneta resursi.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация