Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:576028
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 21.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2000–2010 гг.
Фрагмент работы

Savā darbā es centīšos pastāstīt par darbībām, kas būtu jāzina, lai mēs varētu pilnvērtīgi strādāt ar datoru. Tās būtu tās lietas, kas jāzina, kad datoram ir kādas problēmas, ja ir nepieciešams vairāk vietas. Mans darba uzdevums ir saprotamā valodā sniegt ieskatu šajos jautājumos ikdienas datora lietotājam, un tas var būt jebkurš cilvēks, gan skolnieks, gan skolotājs, gan parastais mirstīgais. Vēl arī man ir nepieciešams savākt pietiekami daudz un labus literatūras avotus.

Formatēšana

Esat izmēģinājis visu – diagnostikas programmas testus, nozīmīgo failu nomaiņu, pat Baha sonātes atskaņošanu uz datora. Tomēr dators joprojām "slimo" ar vismaz vienu nepanesamu kaiti. Ja tā ir pārāk dziļa vai neskaidra, lai varētu to izlabot ar nelielu niekošanos, tad ir pienācis laiks visu no cietā diska nodzēst un uzinstalēt no jauna.

Tīrs slānis
Lai sāktu jaunu dzīvi, jūs nevarat vienkārši nodzēst un tad pārinstalēt Windows 98 un visas programmas. Pastāvīgas datora problēmas rodas no bojātas failu izvietojuma tabulas (FAT – File Allocation Table – failu satura rādītājs, ko Windows 98izmanto failu atrašanās vietas noteikšanai vai bojātu sektoru norādīšanai uz diska). Scandisk vai līdzīga palīgprogramma dos ziņu, kad failu izvietojuma tabulā (FAT) izcēlies ugunsgrēks: informējošie pavedieni ietver failu vai direktoriju nosaukumus, kurus nevar izlabot ar ScanDisk un kurus nevar atvērt vai nevar nodzēst.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация