Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:772411
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 12.01.2007.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 4 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Kas ir internets?    4
  Interneta vēsture    4
  Galvenie tīkla uzbūves princpi    5
  Elektroniskais pasts    5
  Elektroniskā pasta vēsture    5
  Par elektronisko pastu    5
  Sīkāk par bezmaksas elektronisko pastu    8
  “Latvijas Elektroniskais Pasts”    8
  Elektroniskā pasta adrese    9
  4 elektronisko pastu klientu salīdzinājumi    10
  EUDORA-ne tik ērta,bet noderīga    10
  INCREDIMAIL XE    11
  THE BAT!    12
  MAIL WARRIOR    13
  Elektroniskais pasts mobilajā telefonā    14
  Aptaujas rezultāti    15
  Secinājumi par aptauju    18
  Secinājumi    19
  Izmantotā literatūra    20
  Pielikums    21
Фрагмент работы

Mana darba galvenā tēma ir “Dators kā komunikāciju rīks”. Pirmā gada tēma par ko es rakstu ir “Elektroniskais pasts un tā klienti”. Šo tēmu es izvēlējos tāpēc, ka tagad man ir interese par datoru, internetu un arī par elektronisko pastu, un mans darba mērķis ir paplašināt gan savas, gan arī citu zināšanas šajās jomās. Man gribējās kaut ko vairāk uzzināt pa šo tēmu, jo mūsdienās tieši elektronisko pastu uzskata par vienu no ātrākajiem sazināšanās līdzekļiem, ko izmanto visā pasaulē. Vēlos izpētīt sīkāk kā elektroniskais pasts darbojas Latvijā, kā arī pasaulē.
Noteikti romantiskākie elektroniskā pasta lietotāji droši vien ne reizi vien ir vēlējušies kādam pateikt ļoti lielu paldies par šādu izgudrojumu, ar kura palīdzību var tik ātri un izdevīgi sazināties.
Ar datoru pati strādāju jau apmēram sešus gadus, tas priekš manis ir diezgan ilgs laiks un pa šo laiku esmu kaut vai drusku, bet apguvusi dažādas programmas. Būtu arī interesanti uzzināt cik pavisam ir elektroniskā pasta klienti visā pasaulē, bet noteikti tāda konkrēta skaitļa vienkārši nav, jo ar katru dienu parādās ar vien jauni elektroniskā pasta klienti un tas viss ir tikai tāpēc, ka ar elektroniskā pasta palīdzību var sazināties ātri un vienkārši. Var nosūtīt dažnedažādus failus, bildes, zīmējumus, dokumentus un daudz ko citu. Sazināšanos ar elektronisko pastu izmanto dažāda vecuma cilvēki gan pavisam jauni, varētu teikt, ka pat apmēram no 5 gadiem (vai pat ātrāk), līdz 90 un uz augšu.
Otrā gada tēma man ir izvēlēta šāda “Čats, čata programmas, videokonferences un programmas.” Šis viss ir diezgan plašs temats, bet manuprāt aktuāls visos laika posmos, kopš laika, kad parādījās internets. Čatošana ir aizsākta jau ļoti sen un tā vēl šodien ir populāra. Čatošana, tāpat kā elektroniskā pasta sūtīšana, ir ātrs sazināšanās līdzeklis, bet tomēr šīm divām lietām ir savstarpējas atšķirības. Piemēram, elektronisko pastu nosūtām kādam cilvēkam. Viņš saņems un varēs izlasīt tavu sūtīto elektronisko pastu pat tad, ja sūtīšanas mirklī viņš neatradīsies pie datora. Ar čatu ir savādāk. Lai varētu sazināties ar čata palīdzību, abiem čatotājiem vienlaicīgi jāatrodas vienā portālā. Videokonferences mūsdienās pielieto dažādās firmās, birojos u.c. Videokonferences arī var nosaukt par sava veida sazināšanās līdzekli.
Trešā gada tēma man ir šāda “Jaunākās datoru pārraides tehnoloģijas”. Šī tēma priekš manis ir kaut kas jauns un būs interesanti kaut ko vairāk uzzināt, jo pašlaik man ir grūti pat iedomāties, kādas varētu būt jaunākās datu pārraides tehnoloģijas.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация