Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
1,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:619347
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 27.10.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 2 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Savu tēmu – „Datorspēles. Ētiskie aspekti” – izvēlējos tāpēc, ka tas man liekas interesanti un ir daļēji saistīts ar mani izvēlēto specialitāti – datorvadību un datorzinātni. Neesmu nekāds datorspēļu fanāts! Zināju, ka daudziem būs interesanti klausīties manā stāstījumā, jo datorspēļu tēma mūsdienās ir ļoti aktuāla.
Nupat nesen noslēdzās Dienvidkorejā notiekošais World Cyber Games turnīrs, kurā arī Latvija tika sekmīgi pārstāvēta. Vēlāk lasīju presē, ka turpmāk šādi turnīri tiks rīkoti biežāk. Speciālisti prognozē, ka nākotnē šāda tipa datorspēļu turnīri kļūšot pat populārāki par dažām sporta spēlēm, tajās apgrozīsies lielāka nauda, tātad arī naudas balvas būs iespaidīgas.
Runājot par ētiskajiem aspektiem datorspēlēs, vispirms citēšu no svešvārdu vārdnīcas precīzu vārda „aspekts” skaidrojumu – viedoklis, no kāda aplūko lietu vai parādību; skatījums. Kā mēs jau zinām, tad ētika ir filozofiska mācība par morāli un tikumību, savukārt, morāle ir orientēta uz saprātīgo un labi, bet tikumība apzīmē reālo morālās apziņas stāvokli, attiecības, cilvēku rīcību. Tātad apskatīšu datorspēles no ētikas viedokļa. Aplūkosim, kādas ētikas normas tajās tiek un netiek ievērotas, un ko vajadzētu ievērot.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация