Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:510878
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 08.11.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 9 единиц
Ссылки: Использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    4
1.  Datoru nozīme mūsdienu sabiedrībā    5
1.1.  Komunikācijas attīstība    5
1.2.  Datoru attīstības vēsture    6
1.3.  Datorzinātne, kā zinātnes nozare    7
2.  Datoru izplatītāju firmas Latvijā. To darbības sfēras un piedāvātā produkcija    7
2.1.  Sia "Fix"    10
2.1.1.  Sia "Fix" pamatnodarbošanās    10
2.1.2.  Sia "Fix" piedāvātie pakalpojumi    12
2.2.  Datorfirma "DPS"    13
2.2.1.  Datorfirmas "DPS" darbības sfēras    13
2.2.2.  Datorfirmas "DPS" piedāvātā produkcija    14
2.3.  Sia "EET Rīga"    14
2.3.1.  Sia "EET Rīga" darbības sfēras    14
2.3.2.  Sia "EET Rīga" piedāvāta produkcija    15
3.  Nobeigums    17
  Izmantoto informācijas avotu saraksts    20
Фрагмент работы

Studiju darba tēma ir "Lielākās datoru izplatītāju firmas Latvijā". Šo tematu izvēlējos tāpēc, ka datortīkli iegūst arvien svarīgāku lomu mūsu dzīvē. Un šī temata aktualitāte šobrīd ir ļoti liela. Internets, kas darbojas tikai ar datorpieslēgumu un kas, skar vistiešākajā veidā datoru izplatītāju firmas, tagad tiek uzskatīts par vispilnīgāko informācijas krātuvi, kurā iegūstami dati par visdažādākajiem jautājumiem. Nu jau vairākus gadus pasaulē notiek tīklu apvienošana, un kā šī procesa spilgtāko piemēru jāmin – internets. Iekšējie datu tīkli ir ikvienā lielajā un vidusmēra kompānijā, tāpēc liela nozīme ir tam, ko piedāvā Latvijas datoru izplatītāju firmas.
Problēma cilvēkam ir tā, ka datorfirmu produkcijas piedāvājums ar katru dienu kļūst arvien lielāks un ļoti grūti ir izvēlēties labāko, atbilstošāko variantu. Tāpēc speciālistiem kas darbojas šajā jomā ir nepieciešamas kvalificētas zināšanas. Datorfirmu piedāvātās iespējas ir ļoti daudzveidīgas, modernas un daudzsološas.
Teorētiski jebkurā jautājumā, kas saistīts ar programmatūru un datoriem, pastāv divi datora komplektācijas varianti – minimālā konfigurācija un pilnā konfigurācija. Ko piedāvā Latvijas datoru izplatītājfirmas, kādus variantus un iespējas?
Mana koncepcija ir tāda, ka vadoties no pasaulē piedāvātajiem datortehnikas aprīkojumiem un veidojot tā piedāvājumu līdzvērtīgu arī Latvijā ir iespējams celt ekonomisko, politisko un sabiedrisko labklājību, jo informācijas pieeja jebkurā laikā un jebkurā telpā garantē drošu pieeju globālajiem resursiem, ko nodrošina jaunākās tehnoloģijas – datori.
Pētījuma objekts ir datori un datoru izplatītāju firmas Latvijā. Pētījuma uzdevumi ir ieskats komunikācijas attīstības etapos, kas ir svarīgi, lai saprastu kā vispār cilvēce nonākusi līdz mūsdienu tehnoloģiju lielajai lomai sabiedrībā. Turpinājumā tiek vērtēta 3 datorfirmu darbība Latvijā un to piedāvātie pakalpojumi, kā arī salīdzināta to darbība un pakalpojumu kvalitāte, tādejādi secinot, kura no firmām piedāvā labākos un daudzveidīgākos pakalpojumus.
Pētīja hipotēze ir - ja Latvijā ienāk arvien vairāk datoru izplatītāju firmas ar iespējami vairākiem pakalpojumu veidiem, tad konkurences apstākļos veidojas labvēlīga vide jaunāko tehnoloģiju izaugsmei un produkcijai. Katra no datoru izplatītāju firmām ir ieinteresēta savu produkciju piedāvāt jo plašākā pieprasījuma tirgū.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация