Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:394800
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.06.2018.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 5 единиц
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Deformācija un spriegumi    3
  Deformācijas noteikšana    3
  Deformācijas un spriegumu mērīšana    4
  Tenzometrs    5
  Tenzorezistors    6
  Izvēle no pieejamajiem tenzorezistoriem    10
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    14 
Фрагмент работы

Secinājumi
Pamatā deformāciju mērīšanai ir pieejami daudz varianti, liela loma tajā, kā un ar ko mērīt, ir tajā, kas ir jāmēra, kāda veida deformācija un objekts, un kādā veidā to grib darīt, jo tas viss diezgan būtiski ietekmē to, kā deformācija tiks pētīta un noteikta. Reālā situācijā, manuprāt labākais veids, kā pētīt deformāciju būs tenzorezistors, jo tas ir diezgan pārāks pār citām deformācijas pētīšanas metodēm, kā arī ir iespējamas entās variācijas, kā un ko var pētīt, vienīgi viņiem ar ļoti liels variāciju klāstu nāk klāt arī ļoti daudz pētniecības, pirms pašas deformācijas pētīšanas uzsākšanas, jo atkarībā no tā, ko, un kā izvēlēsies pētīt, ir jāizpēta, un jāpiemeklē attiecīgi piemērotais tenzorezistors, no pieejamā milzīgā klāsta, kas arī attiecīgi ir jāizpēta, un jāpiemeklē situācijai. Pēc pareizā tenzorezistora atrašanas vēl paliek pareiza uzstādīšana, kas arī nav gluži viegls darbs, tas ir samērā komplicēti, bet tomēr precizitāte un iespējas, ko šī tehnoloģija piedāvā pētot deformācijas, atspēko to darbu, kas jāiegulda, jo tenzorezitori manuprāt ir viennozīmīgi pārāki par citām pētniecības metodēm šajā jomā.
Ar tenzorezistoru var veikt ļoti precīzus mērījumus un noteikt dažāda veida deformācijas. Protams, pastāv tūkstošiem dažādu tenzrezistoru.
Dotajā darbā tika aplūkota vispārīga informācija par mēriekārtām, to variācijām, un dažādiem aspektiem, jo iespējamās variācijas ir ļoti daudz, un lai katru izpētītu, ir ļoti apjomīgs darbs, un neietilptu referāta prasītajā apjomā, jo apjoms jau tā tika samazināts, un izrevidēts, no sākotnēji uzrakstītā. 

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация