Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:870094
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.03.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Delfīnterapija ir alternatīva netradicionāla psihoterapijas metode, kas pacientu dziedina pateicoties saskarsmei „cilvēks- delfīns”. Psihoterapijas process norit vairāku speciālistu- psihologa, psihoterapeita, sociālā pedagoga, defektologa, trenera vadībā un uzraudzībā, taču patiesībā terapiju šajā procesā veic nevis speciālisti, bet gan delfīns.
Tā ir parādība vai process, kas ir saistīts ar bioloģisku efektu, ar delfīnu izstarotā labvēlīgā biolauka ietekmi. Šo dzīvnieku fizioloģiskās īpašības ir unikālas. Viņu āda ir pārpilna ar refleksajām zonām un elektromagnētiskās uztveres kanāliem. Delfīnterapija ir arī viens no zooterapijas (ārstēšana ar dzīvnieku līdzdalību) veidiem.
Terapija palīdz ārstēt veselu virkni psiholoģisku traucējumu un saslimšanu, piemēram, hroniska noguruma sindromu un ieilgušus depresīvus stāvokļus. To pielieto dažādu fobiju, neirožu ārstēšanā, kā arī valodas raustīšanas gadījumos. Ritmiskās balsenes skaņas, kuras izdod dzīvnieki, pēc ārstu domām atstāj labvēlīgu iespaidu uz bērnu bojāto nervu sistēmu.
Tā ir saskarsmes mācība un ir ļoti piemērota bērniem, kuriem ir uzmanības koncentrēšanās un runas problēmas. Pēc terapijas daudzi mazo pacientu vecāki ir apliecinājuši, ka viņu bērni ir kļuvuši aktīvāki un spējīgi vairāk koncentrēties. Daudzi bērni veiksmīgi ir uzsākuši apgūt verbālo valodu.
Šī terapija nav ne veiksmes formula kādas slimības galīgā izārstēšanā, ne 100% vecāku gaidu piepildījums. Tā ir iespēja palīdzēt bērnam ieraudzīt pasauli citām acīm, palīdzēt bērnam atvērties un izkļūt no sastinguma punkta, ko nosaka slimība.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация