Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
4,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:269830
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.10.2017.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 6 единиц
Ссылки: Использованы
Фрагмент работы

Apgalvojiet : „Es esmu vesels,” vai: „Es esmu gudrs.” Pozitīvajam apgalvojumam jābūt tik spēcīgam, lai tas pilnībā izspiestu jebkuras neapzinātās, drosmi laupošās negatīvās domas – kaitnieces, kas čukst: „Muļķi, tu nekad negūsi panākumus! Tu esi neveiksminieks; gurība nav tev domāta.” Jums skaidri jāzina, ka īsā laikā spējat materializēt visu ko tiešām vēlaties iegūt.
Praktizē’jot pozitīvos apgalvojumus un domas, garīgajam skolniekam jābūt nelokāmi pacietīgam. Ticiet, ka esat piedzimis vesels, ticiet, ka esat piedzimis pārticībā, ticiet, ka esat piedzimis gudrs.
Mainiet savu domu virzību - iznīdējiet visus negatīvos garīgos paradumus. Aizstājiet tos ar veselīgiem, drosmīgiem domāšanas paradumiem un ar nesatricināmu pārliecību īstenojiet šos paradumus ikdienas dzīvē.

Ikviens pēc savas gribas var materializēt pamatotas vajadzības, ja koncentrējas uz tam neatlaidīgi, droši , ar ticību Dievam un sev. Mentālā efektivitāte ir atkarīga no koncentrēšanās mākas.
Apgūstiet zinātnisko koncentrēšanās metodi. Tā palīdzēs novērst uzmanību no niekiem un konkrētā brīdī koncentrēt to uz vienu objektu. Ar koncentrēšanās palīdzību jūs varat izmantot neizmērojamo prāta, domu spēku, lai īstenotu savas vēlmes un aizslēgtu visas durvis, pa kurām var ienākt neveiksmes. Visiem veiksminiekiem ir piemitusi spēja intensīvi koncentrēties; viņi ir pratuši iedziļināties problēmās un rast pareizā risinājuma pērli.

Īstenot kādu domu, izmantojot dinamisku gribasspēku, nozīmē domār par to tik ilgi, līdz tā pamet smadzenes un materializējas. Ja jūsu gribasspēks nemitīgi turpina šādi attīstīties, ja ar gribasspēka palīdzību spējat izdziedināt citus un kontrolēt savu likteni, varat pavēlēt kalnam : „Meties jūrā!” – un tā tiešām notiks. Cik daudz jūs spējat paveikt!

Коментарий автора
Коментарий редакции
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −7,48 €
Комплект работ Nr. 1362473
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация