Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:725836
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 18.05.2004.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 1 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Sākums
Ja jau esi nonācis šeit, pieņemu, ka Tu vēlies dredus sev vai vismaz vēlies mācēt tos taisīt. Draudzīgi pabrīdināšu, ka dredi nav ne frizūra, ne stils - tas ir dzīvesveids. Un ja nu mati reiz ir sapinkāti dredu līmenī, vaļā tos dabūt ir praktiski neiespējami. Dredi (nevis dredas, kā pokemoni tos mēdz saukt) nav iegūstami acumirklī, arī pēc uzķemmēšanas tiem būs nepieciešams apmēram mēnesis, lai tie iestāvētos un nostiprinātos.
Kas būs nepieciešams?
Lai pie drediem tiktu ir vajadzīgas sekojošas lietas: vismaz 20cm gari mati (citi saka, ka pietiekot arī ar 7, 10 un 15cm), 1 vai 2 labi draugi vai DreadMāsters. Daudz ēdamā un dzeramā labsajūtai, mūzikas un filmu laika kavēšanai, dredu veidošanas tūļu komplekts, ērts krēsls un milzum daudz pacietības. Tas viss vajadzīgs, jo priekšā gaidāmas garas un mokošas stundas. Zem maģiskā atslēgas vārda tūļu komplekts slēpjas pareizā dredu ķemme, kuru var nopirkt jebkurā zooveikalā un tā ir domāta suņu ķemmēšanai. Labākās ir ar smalkiem sariem, stingras. protams ka metāla, ar koka rokturi. Tici man, viena ķemme kalpo 2-3 galvu sadredošanai un nav patīkami ja tā izbeidzas nelaikā. Ar plastmasas ķemmi rokā mēs varam tikai droši iet uz zooveikalu, jo nekas prātīgs nesanāks. Vēl noderīgas var izrādīties matu gumijas un matu sprādzes (aka krabji), ar ko saturēt matus un atšķirt jau gatavos dredus.

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация