Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
3,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:187743
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 20.02.2020.
Язык: Латышский
Уровень: Средняя школа
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Рассмотреный период: 2016–2020 гг.
Фрагмент работы

Nobeigums
• Runājot par emocijām, proti, kas tās tādas ir un kāpēc tās rodas, īsumā var teikt, ka tās ir reakcijas uz kādu izraisītāju, bet vajadzīgas, lai tiktu galā ar situāciju bez ilgas domāšanas, tomēr ir jāsaprot, ka cilvēki neizjūt emocijas katru sekundi, tās var būt un var nebūt. Un emocijas parasti veicina tas, ka kaut kas ietekmē vai grasās ietekmēt labsajūtu.
• Izceļot dusmas var teikt, ka tās ir visspēcīgākās no emocijām, kā arī vienas no pamata emocijām. Tās var būt bīstamas gan pašam emocionālajam cilvēkam, gan apkārtējiem. Nevar precīzi pateikt, kas tās izraisa, jo tas ir atkarīgs no katra indivīda atsevišķi, tomēr visbiežāk dusmas izraisa kaut kāda nevēlama iejaukšanas, kontrole, plānu izjaukšana. Dusmas var izpausties nepatikā, aizvainojumā, kura rodas, kad tiek nepatīkamā situācija jebkādā veida atgriezta atmiņa vai no jauna piedzīvota un tad ir naids, kas ir neaizmirstošs ilgs dusmu process uz kādu konkrētu lietu vai cilvēku.
• Dusmas var arī iziet ārpus kontroles un pāriet vardarbībā un to arī var sagrupēt divās grupās – impulsīvā jeb spontānā un pārdomātā. Nevar konkrēti un precīzi pateikt, kura ir pieņemama un, kura nav, tas ir jāvērtē pēc situācijas.
• Balss tonis, stāja, uzvedība, sejas izteiksme – vienā vārdā sakot ķermeņa valoda ir tas, kas parāda apkārtējiem, kā mēs jūtamies. …

Коментарий автора
Комплект работ:
ВЫГОДНО купить комплект экономия −6,98 €
Комплект работ Nr. 1376867
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация