Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:832224
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 03.06.2022.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 7 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

SECINĀJUMI
Izpētot informāciju par sievietes un vīrieša lomu 19. gadsimta Krievijas Impērijas sabiedrībā, varu secināt, ka Ļeva Tolstoja romānā “Anna Kareņina” ir patiesi atspoguļotas tā laika aktuālās tēmas. Autors neapšaubāmi ir ņēmis vērā tā laika apstākļus un dzīvesveidu, jo pārsvarā šīs iezīmes atbilst ar romānā aprakstītajām iezīmēm un romāns „Anna Kareņina” tiek uzskatīts kā patiess tā laika sieviešu dzīves atspoguļojums. Lai arī sieviešu tiesību un vienlīdzības jautājums pamazām tika aktualizēts, nevarētu teikt, ka tas strauji tikta pieņemts sabiedrībā.
Ņemot vērā vēsturi, mums jāsaprot, ka sievietes attīstībā liela nozīme ir tieši vīriešu domu gājienam un Ļevs Tolstojs to ir ļoti skaidri parādījis savā romānā. Ir pašsaprotami, ka sievietes vēlas ietekmēties no vīriešiem, jo tie visu laiku ir bijuši kā paraugs. Lai gan mūsdienās reti ir sastopams kārtu dalījums, tik un tā ir jūtama dažāda attieksme pret citādiem cilvēkiem. Romānā apspēlētie nerakstītie likumi vēl ar vien ir cilvēku zemapziņās un nereti tiek ievēroti. Romāns “Anna Kareņina” ir labs pierādījums tam, ka sabiedrības uzskatiem ir liels spēks un, ka tie spēj spēcīgi ietekmēt cilvēku izvēles.

Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация