Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
0,99 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:353733
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 31.05.2006.
Язык: Латышский
Уровень: Университет
Литературный список: 3 единиц
Ссылки: Не использованы
Фрагмент работы

Efektivitāte skolā, manuprāt nozīmē to, ka mācību process tiek organizēts tā, lai skolēni pēc iespējas labāk varētu apgūt zināšanas, prasmes un iemaņas. Lai mācīšanās sagādātu prieku, radītu vēlmi apgūt kādu priekšmetu padziļināti. Lai tas viss tā būtu, tiek izmantoti efektīvi līdzekļi, kas to nodrošina. Manuprāt, būtiska ir gan kvalitāte, gan kvantitāte. Tas ir, lai efektīvāk un kvalitatīvāk varētu apgūt pēc iespējas vairāk mācību priekšmetu.
Lai varētu nodrošināt efektivitāti skolā, ir jāzina, kas ir skolas pedagoģiskais process, kāds tas ir pašlaik un ko tur vajag mainīt vai pilnveidot. Pedagoģiskais process ir pašattīstoša un pašregulējoša visu tā subjektu mijdarbība, kas vērsta uz katra mijdarbības subjekta pašattīstības iespēju un apstākļu radīšanu. Tātad, būtiska ir mijdarbība. Tas nozīmē, ka katram mijdarbības subjektam ir vienāds mērķis, katrs palīdz ar savu darbu, lai sasniegtu šo kopējo mērķi. Mērķis var būt sākotnēji tikai vienam indivīdam, kurš, lai realizētu savu mērķi, pašattīstītos, izvēlas indivīdus, ar kuriem stāties mijdarbība. Lai šī mijdarbība notiktu, būtiski ir ieinteresēt arī pārējos uz šo mērķi. Tā, lai tas būtu arī viņu mērķis. No mijiedarbības nonākt līdz mijdarbībai. Zināmā mērā noder arī mijiedarbība, jo viena mērķa sasniegšanas procesā ir arī daudzi sīki mērķi, kas katram var būt savi, bet tas netraucē, ja, neatkarīgi no mērķiem un motīviem notiek kopējā mērķa īstenošana.…

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация