Добавить работы Отмеченные0
Работа успешно отмечена.

Отмеченные работы

Просмотренные0

Просмотренные работы

Корзина0
Работа успешно добавлена в корзину.

Корзина

Регистрация

интернет библиотека
Atlants.lv библиотека
2,49 € В корзину
Добавить в список желаний
Хочешь дешевле?
Идентификатор:872941
 
Автор:
Оценка:
Опубликованно: 17.12.2005.
Язык: Латышский
Уровень: Основная школа
Литературный список: Нет
Ссылки: Не использованы
Содержание
Nr. Название главы  Стр.
  Ievads    3
  Ģeogrāfiskais stāvoklis    4
  Nacionālā virtuve    5
  Ēšanas tradīcijas    6
  Ēģiptes alus māksla    7
  Tējas dzeršana    8
  Receptes    9
Фрагмент работы

Par Ēģipti es izvēlējos rakstīt tāpēc, ka tā ir zeme, uz kurieni es ļoti vēlētos aizbraukt. Ēģiptē noteikti gribētu apskatīt piramīdas, sfinksas, uzzināt ko jaunu par šo seno kultūru. Man Ēģipte liekas tāla ,salīdzinoši maza un silta valsts pie Vidusjūras krasta. Manā uztverē tā ir klāta ar dziļu noslēpumu plīvuru , un tāpēc jo vairāk gribas to redzēt ar savām acīm.
Ēģipte ir pazīstama kā viena no visvairāk tūristu apmeklētajām valstīm. Esmu lasījusi, kā arī skatījusies filmas un populārzinātniskas pārraides par Ēģipti, un šie stāsti vienmēr mani ir piesaistījuši ar savu noslēpumainību un savādo skaistumu. Saprotu, ka daudz no dzirdētā un filmās skatītā ir izdomājums, bet daļa patiesības visā tajā ir.
Joprojām zinātnieki strīdas par kapeņu pētnieku savādajiem likteņiem, mēģina izprast, vai tiešām 19.gadsimta sākumā faraonu kapenes atvērušie pētnieki vēlāk aizgājuši bojā sagadīšanās pēc, citu apstākļu dēļ, vai arī tiešām tas bijis kapeņu lāsts, kas vienu pēc otra iedzinis kapā gan angļu , gan citas valsts pētniekus.
Apbrīnas vērtas ir piramīdas, faraoni un viss ar to saistītais. Neizprotami kā senie ēģiptieši varēja radīt tādu paliekošu skaistumu. Saprotu, ka ēģiptiešiem bija augsti attīstītu kultūra un zinātne, jo kā gan citādi viņi spētu izveidot apbrīnojamas celtnes, kā gan spētu izgatavot mūmijas, brīnišķīgas rotas un darba rīkus. Man šī zeme liekas viena no visskaistākajām uz mūsu planētas. …

Коментарий автора
Загрузить больше похожих работ

Atlants

Выбери способ авторизации

Э-почта + пароль

Э-почта + пароль

Неправильный адрес э-почты или пароль!
Войти

Забыл пароль?

Draugiem.pase
Facebook

Не зарегистрировался?

Зарегистрируйся и получи бесплатно!

Для того, чтобы получить бесплатные материалы с сайта Atlants.lv, необходимо зарегистрироваться. Это просто и займет всего несколько секунд.

Если ты уже зарегистрировался, то просто и сможешь скачивать бесплатные материалы.

Отменить Регистрация